Lider trend
StoryEditor

Zimski užitak na mediteranski način

16. Siječanj 2015.

Samo nekoliko kilometara od centra Splita, hotel Le Méridien Lav ima sve što je potrebno za nezaboravan odmor bez obzira na godišnje doba. U tome ekskluzivnom hotelu s jedinstvenim pogledom na more i zima može biti čarobna. Smješten na području na kojem život buja još od prethelenskih vremena i gdje se more prepoznaje po smaragdnoj čistoći, hotel Le Méridien Lav idealno je mjesto s kojega se možete otputiti na uzbudljivo istraživanje dalmatinske obale.

Samo je jedan sat vožnje od hotela do netaknute prirode Parka prirode Biokovo i Nacionalnog parka Krka te jednako toliko do najljepših riznica dalmatinske kulture, tradicije i povijesti – Trogira, Omiša, Solina i Makarske. Možete se otputiti i u šetnju po Splitu u kojemu možete otkrivati prebogatu povijest i jedinstvenu ljepotu te svakako popiti kavu na štekatu.

Gastroužitak Užitak je boraviti u prostranim i moderno opremljenim sobama, a nakon šetnji i izleta prepustiti se gastronomskom užitku. U Le Méridien Lavu njeguju kreativnu kuhinju u kojoj se upotrebljavaju samo svježe lokalne namirnice, a njezin zaštitni znak, šef Zdravko Perić, na najbolji način spaja mediteransko i internacionalno kulinarsko iskustvo. Perić je jedan od prvih Hrvata s diplomom Ars Culinarie ugledne pariške akademije Le Cordon Bleu, jedne od najpoznatijih kulinarskih akademija na svijetu. Od 2012. dio je tima Le Méridien Lava na užitak gostiju koji hvale njegove delicije, a danas savjete prenosi mladim kuharima i natjecateljima popularnog kulinarskog šoua ‘Tri, dva, jedan – peci!’.

Poput Rimljana Le Méridien Lav nudi i savršeno opuštanje u Spa&wellness centru Dioklecijan unutar čijih se 3000 m² krije oaza mira i luksuza koja uključuje unutarnji bazen s masažnim efektima, rimske terme za potpunu relaksaciju uz laconium – rimsku saunu, caldarium – rimsku parnu kupelj, roma grotto – aromatiziranu parnu kupelj, finsku saunu, tepidarium – prostor za opuštanje, frigidarium – hladni bazen te whirlpool – vrući masažni bazen. Centar nudi više od sedamdeset tretmana za relaksaciju, uživanje i uljepšavanje. U svim tretmanima upotrebljavaju se vrhunski preparati renomiranih proizvođača kao što su Thalgo i Decleor. Svojevrsni zaštitni znak Spa&wellness centra Dioklecijan jest 80-minutni  tretman Coastal Journey koji će vas potpuno opustiti i pripremiti za nove radne aktivnosti. Terapeuti u centru imaju višegodišnje iskustvo i rado će dati savjet ili odgovor na sva pitanja. Za sve ljubitelje spa&wellness tretmana u ponudi je paket Winter spa koji omogućuje dvije 45-minutne masaže, večeru od tri slijeda i doručak za samo 72 eura po osobi.

Poslovna ponuda Dodatak ponudi u sklopu hotela jest klizalište na ledu, a oni željni adrenalina mogu se okušati u adrenalinskom parku.Le Méridien Lav ima čak 2500 m² izdvojenih kongresnih prostora, smještenih na istoj etaži. Uključuju veliku kongresnu dvoranu od 800 m² s prirodnom rasvjetom i jednako velikom vanjskom terasom, osam dodatnih kongresnih dvorana te poslovni centar opremljen najsuvremenijom opremom. Ispred kongresnih dvorana kafić je u kojem se posjetitelji mogu opustiti i uživati u pogledu na more. U sklopu novog programa vjernosti SPG Pro svim organizatorima raznih događaja omogućene su još veće pogodnosti, zbog čega je Le Méridien Lav idealno mjesto za organizaciju poslovnih druženja.

SPECIJALNI PAKET

Ako se želite opustiti, doživjeti Split zimi i tmurno vrijeme zamijeniti ugodnim zrakama sunca, za vas je idealan specijalni paket ‘80 dana za 80 eura’. Sve do 31. siječnja 2015. možete rezervirati bilo koju sobu, uključujući apartmane Adriatic, za samo 80 eura po danu. U cijenu je uključen i bogat doručak.

Više informacija možete saznati na www.lemeridienlavsplit.com ili slanjem upita na e-adresu za rezervacije: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

03. svibanj 2024 15:10