Podcast
StoryEditor

Hajdi Ćenan u Liderovu podcastu: Umjetnu inteligenciju kreiraju i koriste ljudi, o nama ovisi hoćemo li ju koristiti u dobre ili loše svrhe

17. Travanj 2023.
Lider Podcast #7 - Hajdi Ćenan
  • Nove generacije će puno više mijenjati svoje poslove i industrije. Jedno istraživanje je pokazalo da će generacije koje sada ulaze na tržište rada promijeniti 17 poslova u pet industrija.
  • Za pokrenuti biznis, posebice startup u Hrvatskoj treba određena doza hrabrosti i prilična doza ludosti.
  • Neki poslovi će sigurno nestati zbog umjetne inteligencije - to je posljedica svake revolucije - ali se s time pojavljuje velika količina drugih poslova. 
  • Sve je više žena koje su u IT-u, ali nam fali njihova vidljivost. Treba im dati prostora da postanu uzor svim mlađim generacijama. 
  • Mislim da je bolje nešto probati i vidjeti kako će ići, nego se pitati što bi bilo da jesam.  

U novoj epizodi Liderova podcasta pogledajte i poslušajte 15 minuta razgovora s Hajdi Ćenan, suosnivačicom i direktoricom startupa airt i predsjednicom Udruge CRO Startup.

Koliko je puta mijenjala posao i što je iz toga naučila, što je potrebno za pokretanje startupa u Hrvatskoj, ali i kako je biti žena u IT-u, zašto ne treba stati čak niti kada doživimo neuspjeh te što možemo očekivati od umjetne inteligencije i zašto je ona važna  - sve su to teme o kojima je s Hajdi Ćenan razgovarala Liderova novinarka i voditeljica Marta Premužak

Cijela epizoda podcasta dostupna je na našoj web stranici, YouTube kanalu ili Anchoru i Spotifyju. Kratke isječke svake epizode možete pogledati na našem TikTokuInstagramu, YouTubeu, Facebooku ili LinkedInu.

25. travanj 2024 18:18