27. listopad 2021.

200.000 kn vrijedne Algebrine MBA stipendije

 foto Angelo Virag

Algebrino natjecanje Moja MBA stipendija sjajna je prilika da odmjerite svoja poslovna znanja sa stručnjacima iz najrazličitijih područja i započnete svoj MBA put uz stipendiju koja pokriva do 30.000 kuna školarine za dvogodišnji Algebra e-Leadership MBA studij! Putem ove incijative  Algebra vam nudi mogućnost osvajanja novih, individualiziranih MBA stipendija iz stipendijskog fonda ukupne vrijednosti od čak 200.000 kuna!

Ovaj stipendijski zadatak rješavate individualno, esejom i motivacijskim razgovorom; ističući svoju osobnost, kreativnost i poslovno znanje. Stipendijsko natjecanje 'Moja MBA stipendija' svakako je i izuzetna prilika za bolje upoznavanje s Algebrinim e-Leadership MBA studijem koji je pokrenut, osmišljen i provodi se u suradnji s predavačima s Kelley School of Business, Sveučilišta u Indijani. Riječ je o jednoj od najuglednijih poslovnih škola u SAD, poznatoj po svom projektnom pristupu konkretnim znanjima potrebnim za vodeće pozicije u poslovnom svijetu. Kelley School of Business MBA programi među najbolje su ocijenjenima u SAD i pouzdana su  garancija visokih obrazovnih standarda i Algebrinog MBA studija.

Riječ je ovdje o studiju jedinstvenom baš poput njegovih studenata. Činjenica je također kako se više o studiju najbolje može saznati upravo iz iskustava onih koji ga pohađaju. Prenosimo vam zato iskustva dvoje izuzetno nadarenih, predanih i vrlo objektivnih studenata kako bismo vam što uvjerljivije približili Algebrin MBA studij.  

O posebnostima ovog studija porazgovarali smo prvo s Anitom Belak Bradač, direktoricom tvrtke METSPA d.o.o., jedne od najvećih nabavnih organizacija na domaćem tržištu.

image

Anita Belak Bradač, direktorica, e-Leadership MBA studentica

Anita, kako ste se odlučili za MBA studij i onda kako baš za Algebrin e-Leadership MBA?

Razmišljala sam neko vrijeme o poslijediplomskom studiju, a MBA se pokazao kao izvrsna nadogradnja stečenom znanju i iskustvu. Cjeloživotno obrazovanje postalo je nužnost, a ja sam željela steći cjelovit uvid u trendove i potrebna znanja i vještine sutrašnjice i tu me Algebrin e-Leadership studij najviše privukao jer je fokusiran i na klasičan business MBA program i na leadership vještine, a značajno i na digitalizaciju i digitalnu transformaciju.

Kako bi sa tri riječi opisali svoje MBA iskustvo u Algebri?

 Ponos, zadovoljstvo, cjelovitost.

Što vas se posebno dojmilo, što bi izdvojili i zašto?

Kao i svugdje, ljudi ostavljaju dojmove. Počevši od procjene osobnosti putem MBTI testa, direktno vođenog od strane direktora Talent Plusa, dr. Whiteforda, preko jedinstvenog i osobnog pristupa prof. Daytona koji je uvijek spreman pomoći svojim savjetima. Dojmile su me se i prezentacije poslovnog plana u manjim grupama, predavanja na izdvojenim lokacijama, obilazak Pelješkog mosta, posjeta JGL-u u Rijeci… I hvala svim predavačima na upoznavanju s digitalnim alatima uz pomoć kojih su mi i kvantitativne metode postale jednostavnije za korištenje.

Po vašem mišljenju, što je najvrjedniji element ovog studija?

Izdvojila bih stjecanje cjelovitog znanja, temeljenog na najnovijim saznanjima i digitalnim alatima, uz mnogobrojne case studyje i rad na zajedničkom poslovnom projektu u manjim grupama. Svakako i networking, nova prijateljstva i poznanstva, stjecanje i dijeljenje znanja s kolegicama, kolegama, predavačima jer to je neprocjenjivo osobno bogatstvo koje ujedno predstavlja i osobni rast.

Da li biste studij preporučili svojim kolegama, prijateljima i zašto?

Da, svakako, zbog svega gore navedenog.

Ivan Mrvoš izumitelj koncepta pametnih klupa, osnivač i upravljačka snaga kompanije Include, ima uistinu sve najbolje karakteristike e-lidera; od hiperkreativnosti, agilnog pristupa projektnim zadacima, potpunog razumijevanja novih tehnologija do entuzijazma i empatije. Poslušajte svakako njegov dojam o e-Leadership studiju!

e-Leadership MBA fokusiran je na prepoznavanje i razvijanje vještina vođenja timova i kompanija u doba 4. industrijske revolucije. Jer, činjenica je da nam za razumijevanje poslovanja u digitalnoj eri treba nova vrsta lidera. Trebaju nam snažne ličnosti koje dubinski poznaju i poslovnu i tehnološku stranu biznisa i imaju potpuno novu viziju razvoja svojih zaposlenika i kompanija.

Pridružite se zato brzo rastućoj Algebrinoj MBA zajednici. Prvi korak – kontaktirajte MBA tim,  prijavite se na Moja MBA stipendija natjecanje i svojim esejom i motivacijskim razgovorom osvojite stipendiju koja pokriva dio školarine, do 30.000kn, za dvogodišnji Algebra e-Leadership MBA studij!