Hrvatska
StoryEditor

200.000 kn vrijedne Algebrine MBA stipendije

27. Listopad 2021.
foto Angelo Virag

Algebrino natjecanje Moja MBA stipendija sjajna je prilika da odmjerite svoja poslovna znanja sa stručnjacima iz najrazličitijih područja i započnete svoj MBA put uz stipendiju koja pokriva do 30.000 kuna školarine za dvogodišnji Algebra e-Leadership MBA studij! Putem ove incijative  Algebra vam nudi mogućnost osvajanja novih, individualiziranih MBA stipendija iz stipendijskog fonda ukupne vrijednosti od čak 200.000 kuna!

Ovaj stipendijski zadatak rješavate individualno, esejom i motivacijskim razgovorom; ističući svoju osobnost, kreativnost i poslovno znanje. Stipendijsko natjecanje 'Moja MBA stipendija' svakako je i izuzetna prilika za bolje upoznavanje s Algebrinim e-Leadership MBA studijem koji je pokrenut, osmišljen i provodi se u suradnji s predavačima s Kelley School of Business, Sveučilišta u Indijani. Riječ je o jednoj od najuglednijih poslovnih škola u SAD, poznatoj po svom projektnom pristupu konkretnim znanjima potrebnim za vodeće pozicije u poslovnom svijetu. Kelley School of Business MBA programi među najbolje su ocijenjenima u SAD i pouzdana su  garancija visokih obrazovnih standarda i Algebrinog MBA studija.

Riječ je ovdje o studiju jedinstvenom baš poput njegovih studenata. Činjenica je također kako se više o studiju najbolje može saznati upravo iz iskustava onih koji ga pohađaju. Prenosimo vam zato iskustva dvoje izuzetno nadarenih, predanih i vrlo objektivnih studenata kako bismo vam što uvjerljivije približili Algebrin MBA studij.  

O posebnostima ovog studija porazgovarali smo prvo s Anitom Belak Bradač, direktoricom tvrtke METSPA d.o.o., jedne od najvećih nabavnih organizacija na domaćem tržištu.

image

Anita Belak Bradač, direktorica, e-Leadership MBA studentica

Anita, kako ste se odlučili za MBA studij i onda kako baš za Algebrin e-Leadership MBA?

Razmišljala sam neko vrijeme o poslijediplomskom studiju, a MBA se pokazao kao izvrsna nadogradnja stečenom znanju i iskustvu. Cjeloživotno obrazovanje postalo je nužnost, a ja sam željela steći cjelovit uvid u trendove i potrebna znanja i vještine sutrašnjice i tu me Algebrin e-Leadership studij najviše privukao jer je fokusiran i na klasičan business MBA program i na leadership vještine, a značajno i na digitalizaciju i digitalnu transformaciju.

Kako bi sa tri riječi opisali svoje MBA iskustvo u Algebri?

 Ponos, zadovoljstvo, cjelovitost.

Što vas se posebno dojmilo, što bi izdvojili i zašto?

Kao i svugdje, ljudi ostavljaju dojmove. Počevši od procjene osobnosti putem MBTI testa, direktno vođenog od strane direktora Talent Plusa, dr. Whiteforda, preko jedinstvenog i osobnog pristupa prof. Daytona koji je uvijek spreman pomoći svojim savjetima. Dojmile su me se i prezentacije poslovnog plana u manjim grupama, predavanja na izdvojenim lokacijama, obilazak Pelješkog mosta, posjeta JGL-u u Rijeci… I hvala svim predavačima na upoznavanju s digitalnim alatima uz pomoć kojih su mi i kvantitativne metode postale jednostavnije za korištenje.

Po vašem mišljenju, što je najvrjedniji element ovog studija?

Izdvojila bih stjecanje cjelovitog znanja, temeljenog na najnovijim saznanjima i digitalnim alatima, uz mnogobrojne case studyje i rad na zajedničkom poslovnom projektu u manjim grupama. Svakako i networking, nova prijateljstva i poznanstva, stjecanje i dijeljenje znanja s kolegicama, kolegama, predavačima jer to je neprocjenjivo osobno bogatstvo koje ujedno predstavlja i osobni rast.

Da li biste studij preporučili svojim kolegama, prijateljima i zašto?

Da, svakako, zbog svega gore navedenog.

Ivan Mrvoš izumitelj koncepta pametnih klupa, osnivač i upravljačka snaga kompanije Include, ima uistinu sve najbolje karakteristike e-lidera; od hiperkreativnosti, agilnog pristupa projektnim zadacima, potpunog razumijevanja novih tehnologija do entuzijazma i empatije. Poslušajte svakako njegov dojam o e-Leadership studiju!

e-Leadership MBA fokusiran je na prepoznavanje i razvijanje vještina vođenja timova i kompanija u doba 4. industrijske revolucije. Jer, činjenica je da nam za razumijevanje poslovanja u digitalnoj eri treba nova vrsta lidera. Trebaju nam snažne ličnosti koje dubinski poznaju i poslovnu i tehnološku stranu biznisa i imaju potpuno novu viziju razvoja svojih zaposlenika i kompanija.

Pridružite se zato brzo rastućoj Algebrinoj MBA zajednici. Prvi korak – kontaktirajte MBA tim,  prijavite se na Moja MBA stipendija natjecanje i svojim esejom i motivacijskim razgovorom osvojite stipendiju koja pokriva dio školarine, do 30.000kn, za dvogodišnji Algebra e-Leadership MBA studij!

16. travanj 2024 06:57