Hrvatska
StoryEditor

[FOTO] Agency04 otvorio novi ured u Splitu i traži nove zaposlenike

05. Listopad 2021.
Splitski ured, Agency04

Nakon Zagreba i njemačkog Hessena, jedna od najbrže rastućih IT tvrtki u Hrvatskoj, Agency04, otvorila je ured i u centru Splita. Zasad je u novom, splitskom uredu sedam od ukupno 130 zaposlenih u toj tvrtki za razvoj softverskih rješenja. Neki od tih zaposlenika, koji radeći na naprednim backend, web i mobile rješenjima uživaju u 400 kvadrata novog prostora u srcu grada s prostranom terasom i velikim zelenim vrtom, već u Agency04 imaju staž dulji od pet godina.

No, Agency namjerava zaposliti i mnogo novih kolega na raznim razvojnim i dizajnerskim pozicijama za rad na projektima u insurtech, fintech, healthcare, hospitality i IOT domenama.

- Želimo da taj ured bude ravnopravan zagrebačkom, a profil zaposlenika bit će isti kao i u postojećem uredu. Split je ogroman bazen stručnjaka, s odličnim sveučilištem i dugom tradicijom IT scene, i zajednica u Splitu je jako aktivna -  kaže Roko Roić, suvlasnik i CCO u Agency04.v

Prostrani splitski ured omogućuje daljnji rast tvrtke, koji bi svakako prema Roićevim riječima, trebao teći uz zadržavanje 'razine kvalitete koju klijenti očekuju i zaslužuju'. 

Dodatan privlačni faktor, osim ugodnog i atraktivnog radnog okruženja novim zaposlenicima će svakako biti i pametni radni tjedan koji će se prakticirati i u splitskom uredu. Pametni radni tjedan podrazumijeva da se ponedjeljkom i petkom ne treba dolaziti na posao, utorkom i četvrtkom dolaze oni koji žive blizu, a srijeda je dan kada se na poslu nalaze baš svi kako bi zajedno planirali buduće aktivnosti. 

Agency04 traži zaposlenike za splitski, ali i za zagrebački ured. Nudi se i opcija full-remote rada, a trenutno je otvoreno osam različitih pozicija - od Java Engineera, Full Stack Engineer i .NET Engineera do UX/UI dizajnera. Cijelu ponudu poslova možete pogledati ovdje.

Agency04 proglašavan je jednom od 50 najbrže rastućih tech kompanija u središnjoj Europi i jednom od 500 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u EMEA regiji.

20. travanj 2024 16:59