Hrvatska
StoryEditor

Bivše BD Savjetovanje i odvjetničko društvo Kallay & partneri postali članovi Andersen Globala

26. Siječanj 2022.

Andersen Global nastavlja svoju snažnu europsku prisutnost kroz pružanje pravnih, poreznih i savjetodavnih usluga u Republici Hrvatskoj. Kako se navodi u priopćenju, Andersen BD (ranije BD Savjetovanje) postao je najnoviji član Andersena, zajedno sa odvjetničkim društvom KALLAY & PARTNERI, a s kojim Andersen Global surađuje još od 2019. godine.

Zajedno, Andersen BD i KALLAY & PARTNERI će kao društva članovi Andersen Global pružati sveobuhvatnu poreznu i pravnu uslugu, primjenjujući jedinstven i besprijekoran pristup globalne organizacije.

– Kako porezno zakonodavstvo i zakonodavstvo uopće na globalnoj razini postaje sve složenije, cilj nam je nastaviti pružati najkvalitetnije usluge i klijentima pomagati u različitim aspektima poslovanja – istaknula je Branka Topolovec, Andersenova nova partnerica u Hrvatskoj.

– Usvajanje brenda Andersen predstavlja prekretnicu u rastu i razvoju našeg društva, a pruža nam i prednost na tržištu u odnosu na konkurente jer nam omogućuje da klijentima pružamo najbolje usluge dostupne u Hrvatskoj, kao i na globalnoj razini – dodala je Topolovec.

Andersen je u Hrvatskoj usmjeren na hrvatska poduzeća u stranom vlasništvu i privatne klijente te pruža usluge poreznog, financijskog i poslovnog savjetovanja, uključujući usluge procjene vrijednosti, podršku prilikom spajanja i akvizicija te usluge dubinske analize. Društvo KALLAY & PARTNERI domaćim i stranim klijentima pruža čitav niz pravnih usluga na području trgovačkog prava i prava trgovačkih društava, zemljišno knjižnog prava i radnog prava, kao i u postupcima naplate potraživanja, stečaja, likvidacije, restrukturiranja i javne nabave.

– Članstvo u udruženju Andersen Global omogućit će nam širenje prisutnosti i obogaćivanje ponude usluga koje nudimo našim klijentima – istaknuo je Marko Kallay, Andersenov partner i direktor društva KALLAY & PARTNERI.

– S Brankom i njezinim timom imamo izvrsnu suradnju te nam je zadovoljstvo što ćemo i nadalje surađivati kako bismo našim klijentima pružali sveobuhvatna i integrirana rješenja – dodao je Kallay.

– Tim u Hrvatskoj jača našu posvećenost pružanju neovisnih i sinergijskih usluga klijentima. Takva integracija podržava razvoj globalne platforme naše organizacije te nam omogućuje obuhvatiti i ovu regiju – dodao je Mark Vorsatz, predsjednik udruženja Andersen Global i izvršni direktor Andersena.

Andersen Global je međunarodno udruženje pravno odvojenih i neovisnih članova, u čijem su sastavu porezni i pravni stručnjaci diljem svijeta. Udruženje je 2013. godine osnovao američki član Andersen Tax LLC, a danas Andersen Global okuplja preko 9.000 stručnjaka iz čitavoga svijeta i prisutan je na preko 326 lokacija putem društava članova i suradnika.

24. travanj 2024 18:00