Hrvatska
StoryEditor

Brojimo šlepere (17): Bomark Pak dnevno pošalje 10 kamiona punih robe u izvoz

29. Srpanj 2020.
Bomark Pak

Bomark Grupa sastoji se od dvije glavne članice: Bomark Pak d.o.o. i Bomark Ambalaža d.o.o. Bomark Pak d.o.o. jest jedini hrvatski proizvođač stretch folije koji se nalazi u top tri najveća proizvođača stretch folije u Europi te koji samostalno drži 5 posto Europskog tržišta.

S kapacitetom koji u prosjeku broji 10 kamiona dnevno, Bomark Pak spada u najveće robne izvoznike u Hrvatskoj. Kako bi se osigurao visoki stupanj razvoja i napredak u tehnologiji omatanja, Bomark Pak posjeduje jedan od najmodernijih R&D laboratorija za razvoj novih proizvoda iz područja stretch folija.

Osim kvalitetom proizvoda, razlikuje se i brigom za kupca. Izrazito se cijeni komunikacija i odnos s kupcem koji često rezultiraju razvojem potpuno novih proizvoda kako bi se zadovoljile specifične potrebe klijenta. Zbog želje za kontinuiranom razvojem i osiguranjem visoke kvalitete, Bomark Pak je jedna od rijetkih tvrtki u Hrvatskoj koja ima u potpunosti implementirani sustav Industrije 4.0 kojim se u realnom vremenu nadziru svi dijelovi proizvodnje, post-proizvodna kontrola i testiranje. Jedan od dokaza o prepoznatljivosti kvalitete jest i činjenica kako se preko 93 posto proizvodnje izvozi u zemlje EU. Jedna od zanimljivosti jest činjenica kako se cast stretch folija koju Bomark Pak proizvodi u potpunosti može reciklirati i ponovo upotrijebiti za proizvodnju čime je ovo najefikasniji i za prirodu najbolji proizvod za omatanje, zaštitu i stabilizaciju paleta u transportu.

Pozivamo sve poduzetnike da nam se jave s informacijama o količini svojih kamiona i šlepera koje pune za izvoz. Do sada su se brojili turisti koji ulaze u Hrvatsku (da ne biste krivo shvatili, svaki taj turist je zlata vrijedan), a Lider počinje brojiti kamione koji odlaze van naših granica s robom za prodaju.

Javite nam se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na naše društvene mreže.

24. travanj 2024 13:07