Hrvatska
StoryEditor

Brojimo šlepere (38): Tvrtka Klimaoprema tjedno prema inozemnim tržištima šalje 20 šlepera s oko 50 tona robe

06. Rujan 2021.
klimaoprema izvoz

Tvrtka Klimaoprema d.d. vodeći je hrvatski proizvođač opreme za ventilaciju, klimatizaciju i inženjering proizvodnih farmaceutskih pogona. Sa svoje dvije tvornice u Samoboru i Novoj Gradiški, te inženjeringom u Svetoj Nedelji kao i brojnim tvrtkama kćerima diljem Europe, Rusije i UAE, broji više od 600 zaposlenika.

Klimaoprema u posljednjih nekoliko godina uspješno izvozi na zapadnoeuropska i šira međunarodna tržišta i to više od 90 posto svojih proizvoda i usluga.

- Često odredište je i Rusija, a unazad par godina tržište smo proširili i na zemlje istoka – Saudijsku Arabiju, Ujedinjene Arapske Emirate, Oman, a namjera nam je širiti se i dalje – kažu nam iz tvrtke.

Proizvodi se tovare na dvije lokacije – u Samoboru i u Novoj Gradišci u kamione svih veličina s djelomičnim ili kompletnim utovarom.

- Prosječno za izvoz tovarimo 4-5 vozila dnevno što predstavlja 15-20 vozila tjedno, a u tih 15 do 20 vozila otpremimo oko 40 do 50 tona robe a nadamo se da će se u budućnosti ta brojka samo povećavati – zaključuju iz tvrtke Klimaoprema. 

Akcija 'Brojimo šlepere' se nastavlja pa ovom prilikom pozivamo sve poduzetnike da nam se jave s informacijama o količini svojih kamiona i šlepera koje pune za izvoz. Javite nam se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na naše društvene mreže.

22. travanj 2024 20:39