Hrvatska
StoryEditor

Brojimo šlepere - izvoznci, javite nam se!

15. Srpanj 2020.
brojimo šlepere

Poslovni tjednik Lider pokrenuo je akciju 'Brojimo šlepere s robom za izvoz' kojom rušimo predrasudu da nemamo što izvoziti. Svakoga tjedna objavit ćemo priču o količini šleprea koji puni robe prelaze granicu RH. 

Od početka lipnja do sredine kolovoza objavili smo 20 primjera tvrtki koje svaki tjedan pune šlepere svojim proizvodima i šalju ih širom Europe i svijeta. Iznimno smo zadovoljni odzivom izvoznika, kao i odjekom na društvenim mrežama. I zato vas pozivamo da nam se javite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pozivamo sve poduzetnike izvoznike da nam se i dalje javljaju i šalju fotografije svojih kamiona i šlepera koje pune za izvoz. Do sada su se brojili turisti koji ulaze u Hrvatsku (da se ne bi krivo shvatili, svaki taj turist je zlata vrijedan), a Lider broji kamione koji odlaze van naših granica s robom za prodaju. Javite nam se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Čekamo vas! 

24. travanj 2024 21:22