Hrvatska
StoryEditor

CAPITOL PARK - Do kraja godine u Hrvatskoj šest malih šoping-centara

02. Studeni 2019.
Ivana Rajković

Londonski Poseidon Group, koji se bavi investiranjem, razvojem i upravljanjem nekretninama, nastavlja širenje i jačanje svoga lanca Capitol Park u Hrvatskoj, a nakon otvorenja njegovih manjih šoping-centara koji se kapilarno šire Hrvatskom, i to u Vinkovcima, Makarskoj i Križevcima, posljednji trgovački lanac otvorio je u Požegi pod nazivom Požega Shopping Capitol. Londonski vlasnici tu ne misle stati, a kako je objasnila Ivana Rajković, direktorica Poseidon Groupa za Hrvatsku, u studenome će otvoriti centar u Kutini, u prosincu u Zadru, a plan za širenje u 2020. tek se treba utvrditi.

Premda je mnogo aktivniji u Srbiji, Rajković podsjeća da je Poseidon Group u Hrvatskoj dulje od deset godina i da se tu bavi dugoročnim investiranjem i upravljanjem komercijalnim nekretninama koristeći se svojim međunarodnim znanjem i iskustvom upotpunjenim onim lokalnog tima zaposlenika.

– Sa sjedištem u Velikoj Britaniji te uredima u Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji upravljamo s portfeljem većim od milijardu eura. U proteklih pet godina investirali smo više od 500 milijuna eura, razvili više od 280.000 kvadrata prostora i kupili više od 2,2 milijuna četvornih metara zemljišta – zaključila je Rajković.

06. svibanj 2024 09:34