Hrvatska
StoryEditor

Combis za 400 zaposlenika službeno uveo mobilni način rada

23. Lipanj 2020.
Goran Car

- Želimo da su naši zaposlenici zadovoljni i ispunjeni, kreativni i motivirani - ističe prvi čovjek IT tvrtke Combis.

IT tvrtka Combis za svojih 400 zaposlenika uvela je novi model rada koji omogućava kombinaciju rada u uredu i od kuće.

Novi, fleksibilni model ima nekoliko mogućnosti, pa tako svaki zaposlenik Combisa može odlučiti što mu najbolje odgovara kako bi što uspješnije balansirao poslovne i privatne obaveze.

- Povratna informacija naših zaposlenika na rad od kuće je pozitivna, a cjelokupni posao u Combisu proteklih mjeseci bio je produktivniji i digitalniji. Sada smo napravili korak dalje u ovom smjeru kako bi svaka osoba u našem timu mogla krojiti svoje poslovno vrijeme po svojoj mjeri. Poruka je jasna - želimo da su naši zaposlenici zadovoljni i ispunjeni, kreativni i motivirani - rekao je Goran Car, glavni direktor Combisa.

Iz tvrtke ističu kako im je fleksibilnost uvijek bila visoko na listi prioriteta, kako u odnosu s korisnicima i radu na projektima, tako i u samoj korporativnoj kulturi. Upravo iz tog razloga, zaposlenici Combisa od sredine lipnja mogu birati između više modela rada koji uključuju različite kombinacije dana provedenih u radu iz ureda i od kuće.

- Rad na daljinu je dio trendova koji će zasigurno utjecati na budućnost poslovanja. Zaposlenici žele veću mobilnost, fleksibilnost i mogućnost da rade s bilo koje lokacije u bilo koje vrijeme, kao i s bilo kojeg uređaja. Tehnologija (i dobar stav) omogućava sve navedeno, stoga je logično da tvrtke ICT sektora predvode ove promjene, a svoja iskustva, novonastala rješenja i dobre prakse prenose na druge kompanije - zaključuje Car.

20. travanj 2024 16:42