Hrvatska
StoryEditor

Damir Kecko novi je partner u PwC-u Hrvatska

29. Lipanj 2021.
Damir Kecko

Damir Kecko s prvim danom mjeseca srpnja postaje novi partner u PwC Hrvatska, a na novoj će funkciji biti zadužen za izazovne projekte - savjetovanje u transakcijama u jugoistočnoj Europi, s naglaskom na Hrvatsku i Sloveniju.

Tijekom gotovo 20 godina profesionalnog iskustva većinu svog poslovnog puta proveo je savjetujući klijente iz različitih sektora u Hrvatskoj i regiji o fazama životnog ciklusa transakcija, pokazujući snažne poslovne i voditeljske vještine s visokom razinom energije i entuzijazma te jake tehničke sposobnosti ključne za postizanje postavljenih poslovnih ciljeva. Zajedno sa svojim timom fokusira se na pružanje različitih usluga u vezi s dubinskim snimanjima, vrednovanjima te transakcijama spajanja i preuzimanja.

Diplomirao je ekonomiju na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, magistrirao na smjeru Financije i bankarstvo te je  ponosni nositelj profesionalnog ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) certifikata. Također, akreditiran je pri Američkom društvu procjenitelja (American Society of Appraisers).

- Ovo imenovanje za mene predstavlja veliko zadovoljstvo i profesionalno priznanje, dodatnu potvrdu da je posao koji volim i svakodnevno radim upravo ono u čemu, zajedno s izvrsnim timom, mogu dati svoj maksimum, stvarajući vrijednost za naše klijente i dajući tako naš doprinos stvaranju bolje i održive budućnosti. Na ovaj način doprinosim stvaranju povjerenja u društvu i rješavanju važnih problema, što sve nas u PwC-u motivira. Profesionalni razvoj ne događa se izolirano, nego na njega utječe suradnja s ljudima s kojima ostvarujem uzajamnu podršku i koji me potiču da budem što bolji. Ti ljudi su moja obitelj, članovi tima i kolege, klijenti, ali i ostali PwC-ovi partneri koji su dio moje svakodnevice i koji su me podupirali u rastu i razvoju prema ostvarenju svog maksimuma. Iako se čini da sam ostvario cilj, za mene je ovo početak novog puta i mog daljnjeg razvoja - istaknuo je Kecko povodom imenovanja.

19. travanj 2024 15:09