Hrvatska
StoryEditor

Danas u Hrvatskoj: Ministrica Vučković na sastanku s mljekarima, predstavljanje promotivnih aktivnosti HTZ-a...

21. Srpanj 2020.
Marija Vučkovićfoto Ratko Mavar
Najavljujemo najvažnija događanja u Hrvatskoj za utorak, 21. srpnja:

ZAGREB - Konferencija za medije Novog sindikata o najavi stotinjak otkaza zaposlenima u raziminiranju održat će se 15 minuta prije nego što su predstavnici sindikata najavili svoj dolazak na sastanak u sjedište MUP-a, zato da se, stoji u najavi, i predstavnici medija uvjere kako ministar Božinović vodi računa o sigurnosti Hrvatske (11,45 sati, ispred Ministarstva unutarnjih poslova, Savska cesta 39).

ZAGREB - Ministrica poljoprivrede Marija Vučković će zajedno sa suradnicima te županom Osječko-baranjske županije Ivanom Anušićem održati sastanak s predstavnicima mljekarske industrije na temu najave tvrtke Meggle Hrvatska o gašenju proizvodnje u Hrvatskoj. Izjave su predviđene nakon sastanka (izjave u 11,30 sati, Ministarstvo poljoprivrede, Ulica grada Vukovara 78).

ZAGREB - Konferencija "Zagreb Invest&Export 2020.", s glavnom temom o utjecaju koronakrize na izvoz i ulaganja. S ciljem pronalaska odgovarajućih rješenja i uslijed potrebe za upoznavanjem s budućim izvoznim i ulagačkim politikama, konferencija će okupiti predstavnike industrije, institucija, financijskog, transportnog i logističkog sektora, kao i predstavnike europskih institucija i nadležnih tijela. Organizator je Centar za razvoj i ulaganja (početak u 11 sati, a izjave u 10,40 sati, Hotel Westin, Kršnjavoga 1).

ŠIBENIK - Hrvatska turistička zajednica, u suradnji Turističkom zajednicom Šibensko-kninske županije, organizira koordinacijski sastanak u sklopu kojeg će direktor HTZ-a Kristjan Staničić predstaviti promotivne aktivnosti HTZ-a u 2020. godini. Razgovarat će se i o stanju na tržištima, dosad realiziranom turističkom prometu s osvrtom na očekivanja od turističke sezone te o zajedničkim promotivnim aktivnostima koje će HTZ provoditi u suradnji s turističkim zajednicama s područja Šibensko-kninske županije. Izjave za medije predviđene su nakon završetka sastanka, odnosno u 13,30 sati (Interpretacijski centar katedrale sv. Jakova Civitas sacra).

16. travanj 2024 04:56