Hrvatska
StoryEditor

Danas u Hrvatskoj: okrugli stol ‘Ususret izborima: gospodarska budućnost Hrvatske‘

24. Lipanj 2020.

Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 24. lipnja. 

ZAGREB - Hrvatska udruga poslodavaca organizira okrugli stol na temu "Ususret izborima: gospodarska budućnost Hrvatske", na kojem će predstavnici HUP-a ponuditi ekonomskim stratezima HDZ-a Tomislavu Ćoriću i Restart koalicije Josipu Tici, svoju viziju za održavanje gospodarske aktivnosti u nadolazećem razdoblju. Politika i javnost imat će priliku čuti kako poslodavci gledaju na poslovanje u idućih 10 mjeseci do godinu dana i kako im država može pomoći u tom razdoblju. Na skup u HUP-ovo sjedište mogu doći novinari i snimatelji, a rasprava se može pratiti i putem HUP-ova YouTube kanala (10:00 sati, Radnička cesta 52).

TUHELJSKE TOPLICE - Terme Tuhelj na prigodnoj će svečanosti službeno otvoriti svoj Glamping village Terme Tuhelj, čemu će, kako je najavljeno, biti nazočan i predsjednik Republike Zoran Milanović (17 sati, Terme Tuhelj). 

ZAGREB - Konferencija za novinare zeleno-lijeve koalicije (Možemo!, Nova ljevica, Radnička fronta, ORaH, Zagreb je naš! i Za grad) na kojoj će koaliciji podršku dati Thomas Waitz, supredsjednik Europske zelene stranke i zastupnik austrijske Zelene alternative u Europskom parlamentu (11 sati, Cvjetni trg). Na konferenciji će govoriti i Tomislav Tomašević, Rada Borić, David Bilić i Zorislav Antun Petrović.

ZAGREB - Na konferenciji za novinare Mosta nezavisnih lista (NL) o temi "Ovršni sustav goruće je pitanje u Hrvatskoj" govorit će nositelji lista za X., VI. i VII. izbornu jedinicu i to predsjednik Mosta NL Božo Petrov, politički tajnik Nikola Grmoja i Zvonimir Troskot  (11,30 sati, Draškovićeva 23)

ZAGREB - Konferencija za novinare koalicije Stranke s imenom i prezimenom, Pametno i Fokus (9,30 sati, ispred zatvora Remetinec). Na konferenciji će govoriti Boro Nogalo i Ivica Puljak na temu sprege politike i korupcije. Sudionici konferencije Boro Nogalo, Ivica Puljak, Davor Nađi, Dalija Orešković i Predrag Sekulić će tom prilikom izvesti performans fotografiranja s imitacijom slike ulaska u policijsku evidenciju.

23. travanj 2024 01:29