Hrvatska
StoryEditor

Danas u Hrvatskoj: Premijer na sastancima u Splitu, puštanje u rad novog PCR uređaja za testiranje na koronavirus...

15. Rujan 2020.
Najavljujemo najvažnija događanja u Hrvatskoj za utorak, 15. rujna:

SPLIT - Predsjednik Vlade Andrej Plenković sastat će se sa splitskim gradonačelnikom Androm Krstulovićem Oparom i splitsko-dalmatinskim županom Blaženkom Bobanom (10,30 sati, Gradska uprava, Obala kneza Branimira 17).  U 11,15 sati predviđena je izjava za medije premijera Plenkovića. Nakon toga premijer Plenković sastat će se s državnim tajnikom Svete Stolice kardinalom Pietrom Parolinom (12 sati, Vila Dalmacija, Šetalište Ivana Meštrovića 63).

SLAVONSKI BROD - Svečano puštanje u rad novog PCR uređaja za testiranje na koronavirus, vrijednog 812 tisuća kuna, kojemu će nazočiti ravnatelj Nastavnog ZJZ Brodsko-posavske županije Ante Cvitković, predsjednik Županijske skupštine Pero Ćosić i župan Danijel Marušić. Riječ je o uređaju koji će uvelike skratiti vrijeme čekanja i ubrzati postupak testiranja (8,30 sati, prostorije Nastavnog zavoda za javno zdravstvo, Vladimira Nazora 2A).

ZAGREB -  Konferencija za novinare Mosta NL "Tko je odgovoran za epidemiološke mjere i posljedice njihova uvođenja u škole".  Saborski zastupnici Marija Selak Raspudić i Nikola Grmoja govorit će o stavu saborskog Kluba Mosta o radu stožera i epidemiološkim mjerama na početku školske godine (10 sati, ispred Hrvatskog sabora).

ZAGREB - Američka gospodarska komora u Hrvatskoj (AmCham) organizira koktel s veleposlanikom SAD-a u Hrvatskoj Robertom Kohorstom. Kohorst će se u svom govoru osvrnuti na mandat te uložene napore za poboljšanje poslovnog okruženja u Hrvatskoj, najavili su iz AmChama (18:00 sati, Hotel Esplanade, Ulica Antuna Mihanovića 1).

24. travanj 2024 23:09