Hrvatska
StoryEditor

Danas u Hrvatskoj: Pressica o Vladinim gospodarskim mjerama zbog krize izazvane koronavirusom...

24. Ožujak 2020.
Vlada RH, Damir Krstičević, Andrej Plenkovićfoto Ratko Mavar
Najavljujemo najvažnija događanja u Hrvatskoj za utorak, 24. ožujka:

ZAGREB - Virtualna konferencija za medije SDP-a. Tema konferencije bit će nove mjere za gospodarstvo u kontekstu situacije vezane za koronavirus, o čemu će govoriti predsjednik SDP-a Davor Bernardić i predsjednik zagrebačkog Gradskog odbora SDP-a Gordan Maras. Konferencija će početi u 10,30 sati a moći će se pratiti na Youtube kanalu i službenoj Facebook stranici SDP-a. Novinari mogu slati pitanja na info@sdp. Zainteresiranim medijima SDP može osigurati ograničeni broj RTMP video streamova konferencije. (Video stream se emitira u FHD rezoluciji, bitrate 4mbit. Zahtjev za video streamom, s podacima o straming servis URL-u i stream key, te kontakt brojem telefona treba poslati na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 10 sati jutro).

ZAGREB - Konferencija za novinare o Vladinim gospodarskim mjerama zbog krize izazvane koronavirusom. O mjerama će govoriti predsjednik Vlade Andrej Plenković, a bit će prisutni i ministri iz nadležnih resora (11 sati, sjedište Vlade, Banski dvori).

ZAGREB - Hrvatska turistička zajednica (HTZ) radi na izmjenama godišnjeg programa rada sukladno novonastalim okolnostima, zbog kojih su poduzeli i mjere rada zaposlenih od kuće ili korištenje godišnjih odmora, a slične su mjere poduzete i unutar sustava turističkih zajednica, ističu za Hinu iz HTZ-a i Ministarstva turizma.

19. travanj 2024 21:07