Hrvatska
StoryEditor

Danas u Hrvatskoj: Sabor o isključivom gospodarskom pojasu, Grupa končar slavi 100 godina poslovanja

21. Siječanj 2021.
grupa končar zgrada
Najavljujemo najvažnija događanja u Hrvatskoj za četvrtak, 21. siječnja:

ZAGREB - Sjednica Vlade održat će u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici (12 sati). Na dnevnom redu je uobičajena informacija o aktualnom stanju vezanom za potres i informacija o aktualnom stanju vezanom za koronavirus. Sve redakcije do četvrtka u 9 sati trebaju na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najaviti dolazak novinara, fotoreportera i snimatelja koji će pratiti sjednicu. 

ZAGREB - Hrvatski sabor nastavit će sjednicu u četvrtak raspravom o Vladinom amandmanu na prijedlog odluke o proglašenju isključivog gospodarskog pojasa RH u Jadranskom moru i o izvješću o radu državnih odvjetništava u 2019. Vladinim amandmanom se predlaže stupanje odluke na snagu 1. veljače 2021. (9,30 sati, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6).

ZAGREB - Konferenciju za novinare u Hrvatskom saboru održat će Klub zastupnika lijevog bloka, Klub zastupnika SDP-a, Klub zastupnika Centra i GLAS-a, Klub zastupnika HSS-a i HSU-a, Klub zastupnika IDS-a, Klub zastupnika Mosta, Klub zastupnika Hrvatskih suverenista i Klub zastupnika Domovinskog pokreta (10,30 sati, Hrvatski sabor, dvorana 'Ivan Kukuljević', Trg sv. Marka 6). Tema je konferencije "Prijedlog odluke o osnivanju Istražnog povjerenstva za utvrđivanje mogućih nepravilnosti u poslijeratnoj obnovi kuća, stanova i zgrada javnih namjena na području Republike Hrvatske". O temi će govoriti Tomislav Tomašević, Peđa Grbin, Anka Mrak-Taritaš, Željko Lenart, Tulio Demetlika, Zvonimir Troskot, Hrvoje Zekanović i Stephen Nikola Bartulica.

ZAGREB - Grupa Končar ove godine obilježava 100 godina poslovanja i tim će povodom na online media briefingu predsjednik Uprave Gordan Kolak govoriti o poslovanju, planovima i razvoju tvrtke (10 sati).

17. travanj 2024 18:40