Hrvatska
StoryEditor

DIALOG ponudio pro-bono komunikacijsko savjetovanje

19. Ožujak 2020.

Dialog komunikacije, jedna od vodećih hrvatskih agencija za komunikacijski menadžment, specijalizirana za korporativne, marketinške i digitalne komunikacije, odlučila je pro-bono ponuditi osnovno komunikacijsko savjetovanje kompanijama čije je poslovanje ugroženo posljedicama pandemije koronavirusa. Ovo se posebice odnosi na poslovne subjekte iz autoindustrije, sektora turizma i prijevoza, koji su najizloženiji u trenutnoj situaciji.  

- Komunikacija je važna u svakom trenutku i u svim situacijama, no njena se snaga posebno prepoznaje u okolnostima koje su nas zadesile posljednjih dana, kada u moru alarmantnih vijesti i neprovjerenih informacija kvalitetna komunikacija postaje zadnja prepreka između zdravog razuma i kaosa. Stoga smo odlučili ponuditi pomoć kompanijama koje najviše osijećaju posljedice aktualne krize, kako bi što uspješnije prevladale izazove s kojima se susreću - izjavila je Marina Čulić Fischer, izvršna partnerica Dialog komunikacija.

Zainteresirane kompanije mogu nam se obratiti na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

25. travanj 2024 13:06