Hrvatska
StoryEditor

Dubravko Karačić novi je član Uprave Zagrebačkog holdinga

30. Studeni 2021.

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević danas je potvrdio da je Dubravko Karačić izabran je za novog člana Uprave Zagrebačkog holdinga. Karačić je izabran nakon provedenog javnog natječaja, a prema navodu gradonačelnika, biti će zadužen za financije. 

Inače, on je ovlašteni revizor te ima više od dvadeset godina iskustva u financijama, a prije imenovanja u Holdingu radio u Zagrebačkoj banci. Prema navodima Telegrama, ondje je proveo više od deset godina od kojih je osam bio direktor unutarnje revizije i izvršni operativni direktor te savjetnik Uprave. Osim toga, radio je u tvrtki KPMG Hrvatska gdje je također bio više od deset godina. 

- Karačić ima više od 20 godina iskustva u područja financija, ovlašteni je revizor, a u Holding dolazi iz Zagrebačke banke -  istaknuo je Tomašević na redovitoj konferenciji za novinare.

Nakon ovog imenovanja Uprava Zagrebačkog holdinga ima ukupno četiri člana jer se Karačić pridružio već imenovanim Matiji Subašić Maras, Ivanu Novakoviću i Borisu Sesaru. 

Također, Tomašević je izvijestio i da su završeni ili pred završetkom javni natječaji za voditelje podružnica Holdinga. Za šest podružnica čiji su natječaji završeni bilo je 100 prijava, a uskoro će krenuti selekcija, najavio je.

18. travanj 2024 23:33