08. travanj 2020.

Ostanite doma, HPB je tu za vas

piše Lider 
lider@lider.media
piše Lider [email protected]

Hrvatska poštanska banka oglasila se povodom epidemije korona virusa kako bi svojim klijentima olakšali ovo nezavidno razdobolje. 

Samo zajedništvom možemo pobijediti sve nevolje. Svjesni neizvjesnih okolnosti u kojima smo se našli, u Hrvatskoj poštanskoj banci kontinuirano provodimo mjere za smanjenje rizika zaraze koronavirusom i prevladavanje posljedica pandemije na hrvatsko gospodarstvo.

U cilju da svakodnevni život i poslovanje klijenata učinimo što sigurnijim i lakšim naše su aktivnosti intenzivno usmjerene na veću zaštitu zdravlja svih nas, lakši pristup novcu i jednostavnije obavljanje osnovnih financijskih poslova.

Znamo da smo #zajednosnažniji i da trenutnu situaciju možemo prebroditi samo međusobnom podrškom. Uz preporuku nadležnih službi ukinuli smo naknade na bankomatima drugih banaka za debitne i prepaid kartice, povećali iznos beskontaktnog plaćanja bez PIN-a na 250 kuna, umirovljenicima osigurali mirovine na kućnim adresama, a vlasnicima zaštićenih računa izdali beskontaktne kartice.

Građanima i poslovnim subjektima čiji su prihodi i poslovanje pogođeni pandemijom koronavirusa nudimo različite modele za olakšavanje otplate financijskih obveza.

Zdravlje i sigurnost naših zaposlenika i klijenata na prvom su nam mjestu i poduzimamo sve kako bi ih osigurali.


---