Hrvatska
StoryEditor

Hrvatski hit proizvod postavlja nove standarde industrije - Kolagen Boost

01. Rujan 2021.

U doba pandemije svi smo počeli razmišljati o promjenama i sve više pažnje obraćati na ono što unosimo u svoje tijelo. Rezultat toga je i pomama za zdravijim načinom života i dodacima prehrani. Vodeća tvrtka za proizvodnju i prodaju zdrave hrane u Splitu, Bio planet d.o.o. odlučila je ponuditi revolucionarni proizvod na tržištu koji je prvenstveno namijenjen ženama.

U travnju 2021. godine na tržište se lansira Kolagen Boost, prvi proizvod branda Forever Young. Ovaj tekući dodatak prehrani bazira se na proteinu koji se prirodno nalazi u našem tijelu, kolagenu, a ističe se među konkurencijom snažnom formulom i odličnim okusom zbog kojeg, iz mjeseca u mjesec, raste potražnja te svakodnevno pristižu pozitivne reakcije kupaca.

Okus slatke naranče nije jedino po čemu je ovaj proizvod jedinstven. U vrijeme pandemije, proizvod je u potpunosti razvijen i proizveden u Hrvatskoj i svojom jedinstvenom formulom definitivno ruši standarde u industriji.

Kvalitetne sastojke posebno su formulirali hrvatski stručnjaci kako bi u svakoj dozi garantirali maksimalnu učinkovitost. Hidrolizirani riblji kolagen tipa 1 (čak 10 000 mg u jednoj dozi) podupiru vitamin C, hijaluronska kiselina, B kompleks vitamina, cink i mineral ljepote MSM. Proizvod je vrlo brzo zauzeo zavidan tržišni udio i privukao pažnju najvećih ljekarni i drogerija, a dostupan je i putem web trgovine.

Tvrtka koji podupire zdravlje žena uz pomoć proizvoda koji dokazano ima pozitivne učinke na kvalitetu kože, kose, noktiju i zglobova na prvi pogled zvuči kao trik. Ipak, radi se o znanstveno dokazanim učincima, pogotovo kada znamo da se nakon dvadesete godine gubi minimalno 1 posto kolagena godišnje. Kolagen je najpoznatiji po svom anti-age učinku, a zbog svoje uloge u jačanju kože, ima pozitivne učinke i na borbu protiv štetnih sunčevih zračenja.

Redovitom konzumacijom Kolagen Boosta potičete općenito zdravlje kože iznutra, dok pozitivno utječete na gipkost, elastičnost i hidrataciju kože čime se sprječava nastanak dubokih bora. Osim toga jačaju se kosa i nokti čime se ubrzava njihov rast, a MSM je zaslužan za povećanu gibljivost zglobova.

Potpuno siguran dodatak prehrani može se konzumirati u dozama od 50 ili 25 ml dnevno. Možete ga koristiti samostalno ili kao dodatak omiljenim sokovima i napitcima. Kolagen Boost inovativan je, visokoučinkovit tekući dodatak prehrani, a iz Forever Younga poručuju kako uskoro možemo očekivati do sada neviđen proizvod na hrvatskom tržištu razvijen uz pomoć tima nutricionista i farmaceuta.

Kako bi ste ostali u toku s novostima koje donosi brand, pratite ih na društvenim mrežama Facebook i Instagram, i ne zaboravite uzeti svoju dozu ljepote.

18. travanj 2024 18:11