Hrvatska
StoryEditor

Hrvatski Revuto izlazi na prvi token sale na Cardanu, cilj je doseći osam milijuna eura

03. Svibanj 2021.
Vedran Vukman Josipa Majić - Revuto

Uz jaku podršku Cardana, trenutno najatraktivnije blockchain platforme u svijetu, hrvatski Revuto izlazi na prvi token sale na ovoj platformi s ciljem prikupljanja osam milijuna eura. Privatni token sale kreće danas, 3. svibnja, a public sale kreće 18. svibnja.

Token sale podrazumijeva da se investicija ne prima u uobičajenim stranim valutama poput dolara ili eura, već u kriptovaluti, točnije ADA valuti, službenoj valuti platforme Cardano. Ovime se hrvatski Revuto stavlja na mapu kao prvi projekt koji će dobiti financiranje u toj valuti.

- Digitalna imovina koja se temelji na blockchainu transparentna je i lako dostupna te korisnicima daje potpunu kontrolu nad njihovim sredstvima, a to je ono što Revuto pokušava učiniti s pretplatama. Naš tim stručnjaka uvjeren je da kriptovalute pružaju značajne prednosti u smislu obrade plaćanja u usporedbi sa zastarjelim centraliziranim rješenjima. Vjerujem da će Cardano igrati vodeću ulogu u nadolazećoj digitalnoj revoluciji i zbog toga smatramo da je izgradnja naše decentralizirane platforme na Cardanu bio jedini izbor i da ćemo uspjeti u naumu, a to je unijeti revoluciju u svijet pretplata-  izjavio je Vedran Vukman, COO Revuta.

Cardano je trenutno najatraktivnija blockchain platforma na svijetu, a zamišljen je kao razvijeniji blockchain treće generacije koji kombinira osobine prethodnih generacija i mijenja se kako bi ispunio nove potrebe svojih korisnika.

- Jako sam ponosan da prvi token sale i prvi projekt koji će izaći na Cardanu dolaze iz Hrvatske, a da ujedno nude zanimljiv fintech proizvod s vrhunskim rješenjem za upravljanje i plaćanje pretplata koje svi danas svakodnevno koristimo - dodao je Nikola Glumac iz Cardana.  

Stiže revolucija u svijetu pretplata

U posljednjih nekoliko godina bilježi se snažan rast prihoda od pretplata, a očekivanja su impresivna. Prosječni europski potrošač troši 130 eura mjesečno na pretplate, što čini oko 5 posto ukupnih mjesečnih troškova. Gotovo petina potrošača nikada ne provjerava svoje pretplate, zbog čega polovica njih često plaća proizvode i usluge koje ili više ne koriste ili ih ne smatraju vrijednima novcu. Tu nastupa Revuto.

Revuto je hrvatski fintech startup koji će potpuno redefinirati iskustvo upravljanja pretplatama i svojim klijentima tako uštedjeti vrijeme, energiju i novac.

- Budući da pretplate rastu 100% godišnje, uvjereni smo da će ne samo opstati nego i postati neodvojivi dio svakodnevnog života. Mjesto Revuta u toj rastućoj djelatnosti je ponuditi klijentima čisto i ugodno iskustvo upravljanja pretplatama. Vjerujemo da nitko više ne bi trebao plaćati pretplate za usluge koje više ne želi ili ne koristi, a naš je primarni cilj to omogućiti. Ideja je maksimizirati vrijednost postojećih pretplata pojednostavljivanjem procesa plaćanja i zaštitom klijenata od skrivenih naknada i troškova za usluge koje više koriste - izjavila je Josipa Majić, CEO Revuta.

Glavni proizvod Revuta je mobilna aplikacija, rješenje za upravljanje pretplatama putem jedinstvenog sučelja, koja pomaže korisnicima da drže pod kontrolom svoje periodične troškove povezane s pretplatama. Uz aplikaciju, Revuto ekosustav čine i REVU token i platforma za mikro zajmove, od kojih svaki igra svoju ulogu u vraćanju dijela vrijednosti koje ekosustav generira svojim korisnicima.

Token sale je u tijeku, a kako sudjelovati saznajte na crypto.revuto.com.

19. travanj 2024 10:49