Hrvatska
StoryEditor

Hrvatski telekom: Jedan od najboljih poslodavaca u Hrvatskoj prema CEP standardima

27. Srpanj 2020.
Aleksandar Zemunić i Ivan Bartulović

Hrvatski Telekom sedmu godinu zaredom nositelj je prestižnog certifikata Poslodavac Partner. U čak 40 od 45 procesa analiziranih kroz CEP standarde Hrvatski Telekom je ostvario najveći broj bodova, čime se svrstava među najbolje poslodavce u Hrvatskoj.

image
CEP za HT
U ovogodišnjem procesu certifikacije kompanija je ponosna na povećanje ukupnog broja bodova, a potvrđeni su najviši standardi iz područja ljudskih resursa u svih pet područja certificiranja: strategiji, regrutiranju i selekciji, upravljanju učinkom, usavršavanju i razvoju, te odnosu sa zaposlenicima. Među postignućima najviše se ističu kvalitetno dizajnirani sustavi procjene radne uspješnosti i nagrađivanja, dodatni oblici nagrađivanja zaposlenika te mogućnost osobnog razvoja putem različitih modernih sustava, što je dovelo do povećanja ostvarenih digitalnih trening sati za 300 posto u odnosu na prošlu godinu. Također, ističu se redovno i učestalo praćenje zadovoljstva zaposlenika dva puta godišnje te fleksibilni radni aranžmani koji su dodatno unaprjeđeni uvođenjem novog SmartWork modela koji omogućava rad od kuće i iz ureda, s fleksibilnim radnim vremenom i agilnim načinom rada.

- Certifikat Poslodavac Partner je potvrda kako je Hrvatski Telekom jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj, a što je rezultat naših kontinuiranih napora da kolegicama i kolegama osiguramo najbolje uvjete rada i mogućnosti osobnog i profesionalnog rasta. Tome svjedoči i nedavno interno istraživanje koje je pokazalo najviše zadovoljstvo zaposlenika u povijesti kompanije. To nam je svima poticaj da i dalje unaprjeđujemo postojeće i razvijamo nove aktivnosti usmjerene na dobrobit zaposlenika, te time doprinosimo i uspješnosti cijele kompanije - poručio je Ivan Bartulović, član Uprave za ljudske resurse.

18. travanj 2024 16:13