Hrvatska
StoryEditor

Igor Džajić novi je član Uprave Instituta IGH

02. Kolovoz 2021.
Igor Džajić, IGHfoto Božidar Babić Photography
IGH je proširio dosadašnju tročlanu Upravu tvrtke

Nadzorni odbor Instituta IGH, d.d. na sjednici održanoj 30. srpnja 2021. godine imenovao je Igora Džajića, dosadašnjeg Tehničkog Direktora društva, za četvrtog člana Uprave.

Kako se navodi u priopćenju, time se prošle godine imenovana tročlana Uprava u sastavu Robert Petrosian, predsjednik te Vedrana Tudor i Miroslav Pauzar, članovi, proširuje za još jednog člana.

Igor je  diplomirao i magistrirao na Građevinskom fakultetu u Zagrebu, a svoju karijeru je gradio specijalizirajući se kao ekspert za projektiranje mostova, prednapetih konstrukcija, betona ultra visokih uporabnih svojstava i ispitivanja konstrukcija.

Tijekom bogate i uspješne karijere kao izvođač i projektant, radio je na mnogim odgovornim funkcijama i zahtjevnim projektima.

Institutu se pridružuje 2004.godine te je bio dugogodišnji direktor IGH laboratorija, Zavoda za projektiranje i te već spomenute pozicije Tehničkog Direktora.

Pored profesionalne karijere gradio je i onu stručno -znanstvenu, pa je tako autor  mnogobrojnih stručnih članaka i publikacija.

19. travanj 2024 13:50