Hrvatska
StoryEditor

Investicijski fondovi - Drugo lice štednje

01. Srpanj 2020.
Investicijski fondovi – drugo lice štednje

Piše: FIMA Plus

Činjenica je da se oko 5 posto građana Hrvatske odlučuje za ulaganja u investicijske fondove, dionice, obveznice te da su skloniji klasičnim oblicima štednje. No koji je razlog tome? Neznanje, možda neinformiranost? Kakva je situacija u vezi toga u EU i jesmo li spremni za promjenu? Pitanja su koja zanimaju investitore.

Svjesni tog problema iz FIME i BSE Agency odlučili su se organizirati drugi besplatan webinar 'Investicijski fondovi – drugo lice štednje' na kojem će sudionici dati odgovore na pitanja te prikazati situaciju u Hrvatskoj, ali i u EU. Osim toga, domaći stručnjaci će govoriti i o prednostima ulaganja u fondove, upoznati vas s iskustvima ulaganja, vrstama fondova, rizicima te najnovijim postignućima u fondovskoj industriji.

Odgovore i primjere kako se sve može štedjeti možete saznati sutra, u četvrtak, u 14 sati putem platforme Zoom, a prijaviti se možete ovdje.

image
Investicijski fondovi - drugo lice štednje
foto

Govornici na panelu su:

  • Vedrana Likan, EMBA, MRICS, direktorica Colliers International
  • Marin Hrešić, predsjednik Upravnog odbora PBZ Investa
  • Tomislav Šerić, vlasnik tvrtke Griffon Asset Management
  • Marijana Galović, predsjednica Uprave FIMA Investa
  • Raspravu će moderirati Milan Horvat.

Svi panelisti osobno vas pozivaju da im se pridružite i odvojite sat vremena te poslušate njihova razmišljanja, ali i date svoj doprinos pitanjima te svojim mišljenjem o temi. Na linku se nalazi videopozivnica.

Webinar se održava na hrvatskom jeziku i besplatan je. Ako ga netko ne bude stigao pogledati uživo zbog obaveza, uz uvjet da se prijavi i registrira, moći će pogledati snimku webinara na istom linku.

18. travanj 2024 17:08