Hrvatska
StoryEditor

JUNG SKY: Još jedno važno kadrovsko pojačanje stiglo iz Croatia Airlinesa

26. Prosinac 2020.
Davor Bujanfoto Cropix

Nakon rekordnoga trećega kvartala ove godine, koji je bio najbolji u 11-godišnjoj povijesti tvrtke, te sukladno planovima o povećanju flote, aviokompanija Jung Sky, koja djeluje na tržištu poslovne avijacije, u svoje je redove na poziciju tehničkog direktora dovela Davora Bujana te tako najavila uspostavljanje vlastite organizacije održavanja zrakoplova.

Bujan u Jung Sky dolazi nakon više od 18 godina provedenih u Croatia Airlinesu, gdje je posljednjih godina također radio na poziciji tehničkog direktora odgovornog za održavanje i kontinuiranu plovidbenost.

Podsjetimo, potkraj prošle godine Jung Skyu se na poziciji direktora za operativno poslovanje pridružio i Krešimir Vlašić, također iz Croatia Airlinesa. Dolaskom Bujana primarni je cilj uspostaviti organizaciju osnovnog, odnosno linijskog održavanja, a prve aktivnosti kompleksnijeg, baznog održavanja slijedile bi u najkraćem mogućem roku. – Veliki je izazov izgraditi projekt poput ovoga 'od nule' i sretan sam što imam priliku utjecati na nešto što je za poslovanje kompanije i njezinu strategiju rasta tako veliko i važno – izjavio je Bujan, najnovije pojačanje Jung Skya. 

18. travanj 2024 04:51