Hrvatska
StoryEditor

Kaufland najavio snižavanje cijena i više od nove stope PDV-a

21. Veljača 2022.
Kaufland snižavanje cijena

Iz trgovačkog lanca Kaufland Hrvatska  poručuju kako će sniziti cijene namirnica u svojim trgovinama već od ove srijede, 23. veljače. Ovom mjerom žele svojim kupcima izaći u susret kako bi dobili najviše od najavljenog sniženja PDV-a koji će se reflektirati nižim cijenama brojnih proizvoda u bogatoj ponudi Kauflanda.

- Uvijek želimo našim kupcima ponuditi najbolje proizvode po najboljim cijenama, a u ovim izazovnim vremenima želimo im dati još više. Zato smo odlučili sniziti naše maloprodajne cijene i prije uvođenja nove stope PDV-a, i to ne samo za stopu PDV-a, nego smo sve cijene dodatno odlučili zaokružiti na niži iznos! Vjerujemo da ćemo tom odlukom rasteretiti njihove kućne budžete te omogućiti još ugodniju kupnju -  izjavio je Daniel Šturm, član uprave za Nabavu.

Od 23. veljače nadalje, nove, snižene cijene moći će se pronaći u svim trgovinama Kauflanda, njih 44 diljem cijele Hrvatske. Tako će primjerice cijena K-Purland svježeg pileta od cca 1,6 kg umjesto prethodnih 19,99 kuna iznositi samo 18,49 kuna, a cijena Zvijezda suncokretovog ulja od 1 litre past će s 15,99 na 14,79 kuna.

04. svibanj 2024 05:50