Hrvatska
StoryEditor

Kaufland poziva male proizvođače Sisačko-moslavačke županije na suradnju

13. Siječanj 2021.

Trgovački lanac Kaufland pokreće model direktne suradnje s malim proizvođačima i obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima (OPG) s potresom pogođenih područja te ih poziva da pošalju svoje ponude i plasiraju proizvode na njihove police, objavili su u srijedu iz Kauflanda.

Iz Kauflanda su pozvali sve male proizvođače i OPG-ove Sisačko-moslavačke županije da do 27. siječnja posjete internetsku stranicu kaufland.hr/podrzimoopg i svoje ponude pošalju na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Poziv se odnosi na sve proizvođače mliječnih proizvoda, mesnih prerađevina, jaja, ulja, svježih sokova, domaće tjestenine, voćnih namaza, čajeva i biljnih proizvoda, slatkiša i kolača, proizvoda od meda, brašna te konzerviranog povrća.

Neki od kriterija koji se trebaju zadovoljiti su dovoljne količine i visoki higijenski standardi, a proizvođači će u Kauflandu dobiti sigurnog i pouzdanog partnera, marketinšku potporu te mogućnost za dugoročnu suradnju, navodi se u priopćenju.

- Svjesni smo ozbiljnosti trenutačne situacije i želimo podržati male proizvođače i OPG-ovce kojima osim korona-krize ugrozu predstavlja i razorni potres koji ih je zadesio - istaknuo je direktor nabave u Kauflandu Daniel Šturm.

Suradnja s domaćim proizvođačima za Kaufland je već dugo ključ uspješnog poslovanja, rekao je Šturm napominjući kako već niz godina kroz projekt "Naše mi najbolje paše" surađuju s brojnim domaćim proizvođačima.

19. travanj 2024 12:30