Hrvatska
StoryEditor

Kontra: Novi ured omogućit će daljnji rast agencije

03. Srpanj 2021.
Novi ured agencije Kontra

Digitalna agencija Kontra ove godine nadišla je prošlogodišnje izazove u poslovanju te otišla i korak dalje. Početkom lipnja preselila se u novi prostor, a proširuje i tim.

– Nekoliko godina imamo stabilan rast poslovanja, a lani smo zbog korone imali svojevrsnu stagnaciju, koju smo ove godine nadoknadili i premašili. Generatori rasta su novi klijenti koji traže sve veći opseg usluga u digitalnom marketingu i oglašavanju – ističe Ilija Brajković, izvršni direktor Kontre, koja trenutačno traži menadžera ili menadžericu ureda.

Novi poslovni prostor Kontre prostire se na 155 četvornih metara u zagrebačkoj Zaharovoj 9 i omogućit će daljnji rast agencije, tvrdi Brajković. Napominje da već sada vide prednosti selidbe u novi prostor, koji je ugodniji i prostraniji, a veliki plus su mu i tri sobe za sastanke.

Potražnja za digitalnim marketingom i oglašavanjem u stalnom je porastu, upravo u tome agencija vidi priliku za rast na domaćem i na inozemnom tržištu.

– Na domaćem tržištu trenutačno nam najviše rastu usluge digitalnog oglašavanja na platformama Google i Facebook te usluge kreativnih kampanja i komunikacije na društvenim mrežama. Na inozemnom se tržištu ponajprije fokusiramo na usluge dizajna i programiranja web-stranica i tu vidimo veliku priliku za širenje – tumači Brajković.

18. travanj 2024 04:29