Hrvatska
StoryEditor

Kupnja auta je out, novi hit je Hertz LTR dugoročni najam

06. Studeni 2020.
Plašite se velikih financijskih investicija u novo vozilo? Kupovina nije jedino rješenje kako nabaviti novog četverokotačnog ljubimca, za što se pobrinuo Hertz kroz nekoliko programa najma

Suočiti se s potrebom za nabavkom novog vozila nije uvijek jednostavno. Osim same kupovine vozila, tu su i registracija, osiguranje i servis kao popratni troškovi koji zadaju glavobolju. Ipak, da nije sve tako crno pobrinula se jedna od najpoznatijih svjetskih kompanija za najam vozila Hertz, koju u Hrvatskoj zastupa Autotechnica Fleet Services, s tri programa najma - Hertz Saver, Hertz Flex i Hertz LTR.   

Kroz Hertz Saver program tako se na period između jedne i tri godine može birati između više modela vozila iz dostupnog voznog parka, malo korištenih i u odličnom stanju. Brigu nad vozilom u potpunosti preuzima Hertz - u ponudu su uključeni svi servisi, zamjena guma te osiguranje i registracija. U slučaju kvara odmah je dostupno zamjensko vozilo, kao i Hertz 24satna asistencija na cesti. Ako ipak poželite imati u trajnom vlasništvu neko od vozila iz postojeće Hertz flote, kroz program Hertz Flex dostupan je dugoročni najam uz mogućnost otkupa korištenog vozila po unaprijed dogovorenim uvjetima. U ovom programu nema neugodnih iznenađenja, a ako vam u bilo kojem trenutku za oko zapne drugi model, zamijenite ga bez grižnje savjesti i dodatne naknade.

Za kraj, tu je i sve popularniji Long Term Rental (LTR) program, koji kroz suradnju s postojećim Hertz partnerima u Hrvatskoj zadovoljava sve potrebe kupaca za novim vozilima. U sklopu ovog programa dostupne su usluge održavanje vozila, sezonsko skladištenje guma, puno osiguranje vozila, tehnički pregled i registracija te pomoć na cesti i zamjensko vozilo u slučaju kvara. Zaboravite nervozu pred odlazak na put, bezbrižno ćete stići kamogod krenuli!

"Dugoročni najam vozila u svijetu je normalna praksa, u Hrvatskoj još uvijek nedovoljno korištena. Prednosti su brojne, a ono što posebno ističemo jest da ovakav program štedi vrijeme, minimalizira stres i svu brigu oko vozila prepušta u ruke iskusnim Hertz profesionalcima. Svojim korisnicima u svakom trenutku stojimo na raspolaganju te im omogućavamo da bezbrižno obavljaju svoje svakodnevne obaveze" - izjavio je Bojan Žugčić, Generalni direktor za Hertz Hrvatska.  

Više informacija dostupno je na broju telefona  072 72 72 77 te putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i web stranice Ltr.hertz.hr.

26. travanj 2024 09:09