Hrvatska
StoryEditor

Mate Rimac na E-Storeu prodaje Concept_One za 4375 kuna

04. Prosinac 2019.
estore.rimac-automobili.com, Model Concept_One
Concept_One odsada je moguće naručiti i online i to za samo za 4375 kuna. Naravno, nije riječ o pravom modelu već o kolekcionarskom modelu u omjeru 1:18.

Tvrtka Mate Rimca potiho je otvorila svoj službeni Rimac E-store u kojemu prodaje brendiranu odjeću, razne predmete i spomenuti električni mali model Concept_One.

Od odjevnih predmeta trenutno se u Rimac E-storeu mogu kupiti jakne, kožne jakne, majice dugih i kratkih rukava... Od ostalih predmeta tu je brendirani USB stick, boca za vodu, digitalni rokovnik, šalica za kavu...

Cijene u online trgovini Mate Rimca na prvi pogled možda izgledaju pretjerano, posebno kada vidite da za šalicu za kavu morate izdvojiti 130 kuna, boca za vodu dođe 230 kuna, dok je USB stick, rekli bi, klasičnih 100 kuna. Ipak, pregledavajući online trgovine nekih tvrtki poput Ferrarija ili Porschea možemo reći da su cijene u globalnom rangu, pa bi od Rimca možda bilo i neozbiljno svoje brendirane predmete prodavati po mizernim cijenama.

Sve predmete u ponudi dizajnirali su članovi Rimac dizajn tima i u skladu su s Rimac vizualnim identitetom. Prepoznatljiv detalj na velikom broju proizvoda su linije koje podsjećaju na linije s PCB (printed circuit board) elektronskih pločica.

Ponuda će se u budućnosti dodatno upotpunjavati novim, zanimljivim Rimac proizvodima, a dostava proizvoda kupljenih putem webshopa bit će moguća u gotovo sve zemlje.

14. travanj 2024 10:27