Hrvatska
StoryEditor

Croatia Full of New Beginnings - nova kampanja za hrvatski turizam

18. Siječanj 2021.
HTZ Croatia Full of New Beginningsfoto Hrvatska turistička zajednica

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) do sredine veljače na društvenim mrežama na 15 tržišta provodi novu kampanju za hrvatski turizam "Croatia Full of New Beginnings/Hrvatska puna novih početaka" i uz oznaku #CroatiaWishList2021, čiji je cilj promocija Hrvatske kroz nove početke i pozitivne želje.

Kampanju je HTZ počeo u ponedjeljak i provodi ju na mrežama Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest i TikTok uz oznaku/'hešteg'  #CroatiaWishList2021 na 15 tržišta - Austriji, Njemačkoj, Velikoj Britaniji, Italiji, Mađarskoj, Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Nizozemskoj, Francuskoj, Sloveniji, Švedskoj, Norveškoj, Belgiji i Švicarskoj.

- I ovom kampanjom cilj nam je zadržati vidljivost i prisutnost Hrvatske na najvažnijim emitivnim tržištima uz predstavljanje manje istraženih lokacija i prijedloga za planiranje odmora u Hrvatskoj, čime želimo inspirirati naše pratitelje na mrežama i motivirati ih na kreiranje vlastite liste želja tj. destinacija i iskustava koje u Hrvatskoj žele posjetiti i doživjeti čim se stvore svi potrebni uvjeti za putovanja - poručio je uz kampanju direktor HTZ-a Kristjan Staničić.

Za kraj siječnja najavljuje i zasebnu kampanju koja će komunicirati sve prednosti Hrvatske kao sigurne turističke destinacije kroz sedam posebno pripremljenih videa, a u veljači kampanju namijenjenu digitalnim nomadima, s fokusom na tržišta SAD-a, Kanade, Velike Britanije, Irske i Švedske.

- Od proljeća ćemo pokrenuti i intenzivne tzv. pozivne marketinške kampanje, a sveukupno u 2021. očekujemo bolje turističke rezultate nego u 2020. te zadržavanje pozicije Hrvatske kao jedne od vodećih destinacija Mediterana - istaknuo je Staničić.

20. travanj 2024 00:31