16. listopad 2020.

Održan Power of Data

Power Of Data 2020   

Krajem prošlog tjedna tvrtka Megatrend poslovna rješenja pripremila je za svoje klijente jesensko izadnje tradicionalnog eventa "Power of Data",  u Zagrebu na lokaciji  CK SHOWROOM & GARDEN. U prostoru prikladnom za održavanje evenata na otvorenom, okupljeni su iskoristili sunčan i topao dan te poslušali intreresantna predavanja s područja AI&BI-ja.

Predsjednica Uprave, Andjelka  Strajher, službeno je otvorila event pozdravnim govorom, nakon čega je uslijedilo prvo predavanje Megatrendovih stručnjaka gdje su predstavljeni noviteti u svijetu - IBM Power računala i kako IBM osigurava razvoj i primjenu AI rješenja na svojoj tehnologiji.

Iduća su predavanja bila rezervirana za Megatrendova rješenja te su okupljeni mogli saznati što Megatrend radi i razvija na području AI-ja, te kako nadograđuje analitičke alate raznih vendora kako bi njegovii korisnici na brz i jednostavan način izrađivali izvještaje po smjernicama IBCS instituta.

U zadnjem predavanju predstavljen je rezultat suradnje Megatrendovih stručnjaka iz raznih odjela - prisutni su dobili mnoštvo ideja kako povezivanjem raznih tehnologija mogu dobiti korisne aplikacije u svom poslovanju.

Link konferencijske stranice je dostupan OVDJE,  a cijelu konferenciju moguće je pogledati putem Megatrendovog youtube kanala