13. srpanj 2021.

Odvjetničko društvo Porobija & Špoljarić pridružilo se međunarodnom pravnom savezu TAGLaw®

Marko Porobija

   

Članstvo u međunarodnom pravom udruženju dodatno će unaprijediti usluge klijentima

Odvjetničko društvo Porobija & Špoljarić nedavno se pridružilo TAGLaw®, međunarodnom savezu neovisnih odvjetničkih društava i odjelu TAG Alliance®. Porobija & Špoljarić će biti ekskluzivni član TAGLaw-a za Hrvatsku, navodi se u priopćenju.

Članovi TAGLawa pozivaju se da se pridruže TAGLawu tek nakon što prođu sveobuhvatan postupak provjere i odabira. Tvrtke su pažljivo odabrane na temelju profesionalne kompetentnosti, predanosti usluga klijentima, ugleda u pravnoj zajednici i preporuka postojećih članova, dok ih na kraju pregledava i odobrava Savjetodavni odbor TAGLaw.

- Izuzetno smo zadovoljni što smo postali članovi ovog saveza te vjerujemo da će upravo naši klijenti imati najviše koristi od ovog udruživanja s TAGLawom - rekao je Marko Porobija, CEO Porobija & Špoljarić.

- TAGLaw će nam pružiti dodatnu regionalnu, nacionalnu i međunarodnu pravnu podršku koja će nam pomoći da još kvalitetnije ispunimo očekivanja i potrebe naših klijenata - dodao je Porobija.

- Porobija & Špoljarić je izvrsna tvrtka i drago nam je što su postali članom našeg saveza - rekao je Richard Attisha, predsjednik i CEO TAGLaw i TAG Alliance.

- Širina i kvaliteta njihovih usluga, kao i njihova reputacija i istaknutost u Hrvatskoj čine ih vrijednim resursom za naše članstvo - dodao je Attisha.