Hrvatska
StoryEditor

Opatijska Liburnia Riviera Hoteli d.d. ima novog predsjednika Uprave

05. Ožujak 2021.
Vladimir Bošnjak

Nadzorni odbor Liburnia Riviera Hoteli d.d. Opatija je na sjednici održanoj u petak, 5. ožujka 2021., za novog predsjednika uprave društva imenovao g. Vladimira Bošnjaka, umjesto dosadašnjeg predsjednika g. Agrona Beriše s kojim je dogovoren sporazumni prestanak daljnje suradnje.

Vladimir Bošnjak je diplomirani ekonomist koji je svoje bogato profesionalno iskustvo stjecao na različitim upravljačkim pozicijama u privatnom sektoru, što mu je omogućilo stjecanje odgovarajućeg znanja i iskustva za upravljanje, prije svega, operativnim i financijskim poslovanjem društva.

Uz Vladimira Bošnjaka, u upravi Liburnia Riviera Hoteli d.d. Opatija ostaje dosadašnji član Johannes Böck, čime se osigurava kontinuitet poslovanja.

Nadzorni odbor se zahvalio Agronu Beriši na dosadašnjem radu i doprinosu koji je dao tijekom svog mandata i izrazio dobrodošlicu g. Bošnjaku kojem želi puno uspjeha u budućem radu.

Liburnia Riviera Hoteli d.d. na opatijskom području upravlja hotelima, vilama i kampom te trenutno zapošljava 400 radnika.

16. travanj 2024 08:25