26. studeni 2020.

Osigurajte zelenu budućnost uz naše znanje!

Održivi razvoj   

IRES Ekologija je konzultantska tvrtka za održivi razvoj sa višegodišnjim iskustvom na projektima procjene utjecaja na okoliš državne, regionalne i lokalne razine. Mlad, ambiciozan i interdisciplinaran tim, sastavljen od: biologa, geologa, šumara, kemijskog inženjera, geografa, krajobraznog arhitekta i agronoma, u svakom projektu pokušava stvoriti dodanu vrijednost za klijenta i osigurati održivi razvoj zajednice.

Na više od 150 projekata smo procjenjivali utjecaj na okoliš županijskih i gradskih prostornih planova, razvojnih strategija, strategija razvoja urbanih aglomeracija i dokumenata iz sektora prometa, urbane mobilnosti, turizma, energetike i komunalne infrastrukture. Uz procjenu utjecaja na okoliš u izradili smo i brojne razvojne dokumente poput Akcijskih planova upravljanja posjetiteljima, Planova prilagodbe klimatskim promjenama, Strategije razvoja poljoprivrede, Krajobraznih osnova područja i sudjelovali na projektima razvoja zelene infrastrukture.

image
Ires Ekologija
foto

Neki od naših klijenata s kojima smo dosada surađivali su: Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvo pomorstva prometa i infrastrukture, Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, Ministarstvo poljoprivrede, Karlovačka županija, Krapinsko-zagorska županija, Požeško-slavonska županija, Virovitičko-podravska županija, Grad Zagreb, Šibenik, Bjelovar, Sisak, Pula, Dubrovnik i općine Bol, Rakovica, Vrbanja, Sućuraj…

Tim tvrtke IRES Ekologija vam stoji na raspolaganju za stvaranje održive i zelene budućnosti!