Hrvatska
StoryEditor

Par dobrih razloga da prepustite robotu da obavi posao umjesto vas

14. Svibanj 2020.
Husqvarna robotska kosilica Automower®

Ako imate sreće da dan pozdravite pogledom na zeleni travnjak oko kuće, velika je vjerojatnost da se možete poistovjetiti s ostalim vlasnicima zelenih površina. Bez obzira spadate li u kategoriju onih koji uživaju u uređivanju travnjaka ili svaki put odgađate u ruke uzeti kosilicu, sasvim je vjerojatno da održavanje travnjaka izjednačavate s uzaludnim poslom koji nikad nema kraja. Koliko god često kosili, trava uvijek opet naraste.

Održavanje travnjaka zelenim i zdravim, složit ćete se, zahtjeva mnogo napornog rada i puno dragocjenog vremena. S tim se može poistovjetiti većina vlasnika zelenih površina. 

Izuzetak su ponosni vlasnici robotske kosilice kojima je svakodnevnica potpuno glatki travnjak bez tragova, savršeno dotjeran, bez ostataka trave koju nakon košnje treba pokupiti.

Otkako je prvi put predstavljena prije 25 godina, Husqvarna robotska kosilica Automower® omogućila je, naime,  brojnim vlasnicima travnjaka diljem svijeta da pokažu susjedu da je kod njih trava ipak zelenija i da uživaju u svim prednostima koje omogućava trenutak kad robotu prepustite da obavi posao umjesto vas.

Riječ je o robotskom konceptu koji radi za vas, bez vašeg nadzora, stalno. Amotomower® podsjeća na oklopljenu bubu, a osmišljen je da travnjak gricka kao ovca. Rezultat je uvijek savršen travnjak jer Husqvarna Automower® konstantno kosi travu kako ona raste.  Travnjak je prije korištenja kosilice potrebno omeđiti žicom koja određuje granice košnje Automowera®.  Nakon toga postavite baznu stanicu koja je povezana na električnu mrežu i robotska kosilica spremna je za korištenje, a vi za uživanje u višku slobodnog vremena.

Uz akciju koja vrijedi do kraja svibnja, i vi možete postati ponosni vlasnik robota koji će kositi dok vi odmarate.

Husqvarna robotska kosilica dostupna je uz uštedu od 600 kuna, a akcija vrijedi za 3 modela robotskih kosilica (Automower 105, Automower 305 i Automower 310) do kraja svibnja ili do isteka zaliha.

Travnjakom robotska kosilica prolazi nasumičnim uzorkom, koseći posvuda pomalo, zaobilazeći prepreke.  Može svladati nagib do 35 stupnjeva. Kad 'osjeti' da je baterija pri kraju, sama odlazi na baznu stanicu napuniti se. Od krađe je štite alarm i PIN. Kroz aplikaciju Automower Connect, koja je dostupna za odabrane modele, imat ćete i potpunu kontrolu radnog vremena, tako da možete kositi svoj travnjak kad god i gdje god poželite i bezbrižno otići na godišnji odmor, čim to opet bude moguće, bez brige oko travnjaka.

Uz Husqvarna Automower otvorit će vam se višak slobodnog vremena, a električni bicikli idealno su rješenje da se to vrijeme kvalitetno ispuni. Zato sve nove ponosne vlasnike robotske kosilice očekuje i popust od 20 posto za bilo koji Husqvarna eBicikl.

Više detalja o akciji potražite na Husqvarninoj web stranici.

14. travanj 2024 09:54