Hrvatska
StoryEditor

Platforma ‘Sigurna okupljanja‘ - Prva postaja u organizaciji kulturnih događanja u pandemiji

13. Rujan 2021.

Kulturne i kreativne industrije jednostavno i sigurno mogu organizirati događanja i okupljanja unatoč pandemiji – omogućio je to sustav 'Sigurna okupljanja'.

Kreativne i kulturne industrije jedan su od sektora koje je pandemija najjteže pogodila. Stoga su Hrvatska gospodarska komora i Ministarstvo kulture i medija, uz partnerstvo Stožera civilne zaštite RH i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, pokrenuli platformu 'Sigurna okupljanja'.

Kako bi oporavak bio što brži, a kultura, kao jedan od najvećih promotora naše zemlje, nastavila živjeti, svi organizatori većih kulturno umjetničkih okupljanja svoj događaj moraju  prijaviti putem platforme, kako bi dobili potreban certifikat.

Korištenjem platforme organizatori mogu biti sigurni da je njihov događaj usklađen sa svim epidemiološkim mjerama i, što je najvažnije, siguran za posjetitelje.

Stoga, ako organizirate događanje svakako posjetite okupljanja.hr, osigurajte certifikat i pošaljite poruku posjetiteljima da je vaše događanje za njih sigurno, jer je sustav 'Sigurna okupljanja' prva postaja prema oporavku kulturnih i kreativnih industrija.

17. travanj 2024 15:25