Hrvatska
StoryEditor

[PODUZETNICI vs. KORONA] Plesni centar Zagreb by Nicolas online tečajevima proširio tržište na cijelu Hrvatsku i regiju

11. Svibanj 2021.
Nicolas Quesnoit i Ksenija Plušćec Quesnoitfoto Tea Lukinić

Iako je potkraj 2020. ples bio zabranjen, Ksenija Plušćec Quesnoit i Nicolas Quesnoit zajedno sa svojim timom osmislili su poslovni model online treninga, tečajeva te rekreacija za djecu i odrasle na visokoj produkcijskoj razini te svoje usluge proširili na cijelu Hrvatsku i regiju. Tako su zadržali velik dio rekreativaca i sportaša te omogućili vježbanje i učenje plesa iz udobnosti doma.

Sportaši su nastavili održavati plesnu kondiciju i nadograđivati plesne vještine. Treninzi su bili usmjereni na osobni plesni razvoj i vježbanje u nekoliko kvadrata. Polaznici su s oduševljenjem nastavili treninge i pripremali se za otvaranje 2021.

Ksenija i Nicolas nisu očekivali tako velik odaziv zainteresiranih za dječje plesne igraonice, tečajeve i rekreaciju online, i to ne samo u Zagrebu nego i u cijeloj Hrvatskoj. Trebalo im je malo vremena da se naviknu na online format, ali odlična produkcija zamijenila je nedostatke treniranja u dvorani.

Za snimanja su se koristili najnovijim Sonyjevim kamkoderom ZV-1. Vidjevši kvalitetu i potencijal njihovih uradaka, Sony Hrvatska uključio se u projekt osiguravši dodatne kamere, što je kvalitetu podignulo na razinu svjetskih edukacijskih materijala.

20. travanj 2024 07:22