Hrvatska
StoryEditor

Poklon paketi Vuglec Breg - odličan odabir za blagdansko darivanje poslovnih partnera

25. Studeni 2020.
Vuglec Outdoor II
Piše:
piše PROMO
Ako želite darovati nešto vrhunsko, dašak tradicije i nešto za gušt, nećete pogriješiti ako darujete poklon pakete Vuglec Breg. U košari su pjenušci i vina iz podruma vinarije Vina Vuglec te gastrodelicije domaćih proizvođača i OPG-ovaca

Darivanjima na kraju godine dajemo lijep pečat dosadašnjoj suradnji, pokazujemo poslovnim partnerima, kolegama i suradnicima da ih cijenimo, da mislimo na njih ili samo zahvalimo na svemu uz najljepše želje za vrijeme koje dolazi. Turističko selo Vuglec Breg iz Škarićeva pokraj Krapine ljudima je poznato kao mjesto gdje se dođu opustiti, nauživati svježeg zraka i prirode, zabaviti, izvrsno pojesti, odlično popiti i ponijeti sa sobom sjajne uspomene.

No Vugleci, čija uspješna obiteljsko-ugostiteljska priča sada postoji i više od 15 godina, svoju su ponudu koja obuhvaća senzacionalne zagorske specijalitete, pansionsku uslugu, wellness užitke, zabavu na otvorenom, organizaciju konferencija, sastanaka, domjenaka i brojnih proslava, u predbožićno vrijeme osvježili već tradicionalnim poklon paketima i poklon bonovima. Dugi niz godina Vuglec Breg za sve svoje posjetitelje i klijente u ponudi uza svoja standardna vina i pjenušce ima i poklon pakete.

Njegove poklon košare sadrže pjenušce i vina iz podruma vinarije Vina Vuglec te gastrodelicije domaćih proizvođača i OPG-ovaca. Osim košara složenih od nešto skromnijih do raskošnijih i većih, tu su i poklon kutije Vina Vuglec te poklon bonovi u iznosima od 300, 500 i 1000 kuna. Sve poklon pakete Vuglec Breg možete pregledati i naručiti putem njegova web shopa, odnosno njegove web-stranice www.vuglec-breg.hr, gdje je prikazan svaki poklon paket uz konkretan opis i mogućnost narudžbe. Dostava je, ovisno o iznosu narudžbe, besplatna za područje cijele Hrvatske. 

 

16. travanj 2024 16:39