Hrvatska
StoryEditor

Ponoš dao mandat na raspolaganje i poručio - ‘Netko je bacio oko na Fond‘ 

26. Rujan 2019.
Dubravko Ponoš FZOUEfoto Ratko Mavar

U četvrtak je na konferenciji za novinare Dubravko Ponoš izjavio da daje mandat na raspolaganje i da je spreman suočiti se sa svim posljedicama svoje neprimjerene komunikacije. 

- To je dobra vijest. Loša vijest je da smo izgubili bitku protiv neradnika i birokrata, izjavio je Ponoš i zapitao se kako netko 14 mjeseci može biti na bolovanju, aludirajući na Mislava Kotarca, te pozvao medije da istraže kako je to moguće i kako sustav to dopušta.

- Kolega Kotarac se boji za svoj život, kao da čitam tekst o partizanima, kaže Ponoš i dodaje da nema potrebu za dramom te da je snimku dobio u ponedjeljak, objavio u utorak, a navodno se motala po raznim opskurnim portalima. 

Također, tvrdi da je snimku dobio iz kabineta ministra Ćorića.

- Ćoriću sam prije godinu dana prepričao taj razgovor, imao je sve alate da me smijeni, a mandat na raspolaganje traži tek sada. Veći problem je Fond i neprimjeren govor nego 400 milijuna kuna zbog kojih policija dolazi svaki tjedan u Fond, rekao je Ponoš.

Na kraju konferencije za medije Ponoš je rekao: 'Netko je bacio oko na Fond', ali nije htio upirati prstom ni u koga jer za to još nema nikakve dokaze. 

17. travanj 2024 17:03