19. lipanj 2020.

POŽURITE! Ni pola tvrtki nije predalo godišnji financijski izvještaj, a rok je blizu!

analiza izvještaja, burze, dionice, kompanije   

Rok za predaju godišnjih financijskih izvještaja za statističke i druge potrebe za 2019. godinu je 30. lipnja 2020. Izvještaje je moguće predati putem interneta - 24 sata dnevno/7 dana u tjednu, poštom ili u Fininim poslovnicama.

Financijska agencija poziva obveznike da na vrijeme predaju svoj godišnji financijski izvještaj (GFI) za 2019. godinu. Rok za dostavu GFI-a za statističke i druge potrebe je 30. lipnja 2020. godine, a u svrhu javne objave u roku od osam mjeseci od isteka poslovne godine. Obje je obveze moguće ispuniti istovremeno, do 30. lipnja, predajom GFI-a za statističke i druge potrebe te u svrhu javne objave (svrha predaje 3).  

 
Do 18. lipnja, od ukupno 171.338 obveznika, godišnji financijski izvještaj za 2019. godinu predalo je njih 73.710. 
 
Izvještaje je moguće predati na sljedeće načine:
Sve informacije o predaji godišnjih izvještaja moguće je dobiti:
  • putem besplatnog telefona 0800 0080, od ponedjeljka do petka od 7:30 do 22 sata te subotom od 8 do 13 sati ili
  • slanjem upita e-poštom, ovisno o sjedištu obveznika: Osijek: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Rijeka: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Split: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Zagreb: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
 
Više informacija o predaji izvještaja dostupno je OVDJE.