Hrvatska
StoryEditor

ProConventa postala članica svjetske mreže agencija za korporativna događanja Eventarchitect

17. Veljača 2020.
Jasmina Bilać

Hrvatska event agencija ProConventa postala je članicom svjetske grupacije Eventarchitect, svjetskom mrežom najuspješnijih agencija za organizaciju korporativnih događanja. ProConventa ulaskom u grupaciju najboljih ima priliku za svoje klijente, domaće gospodarstvenike i kompanije, organizirati team building programe, konferencije ili incentive/poticajna putovanja za zaposlenike u inozemstvo puno brže i uz manje troškove.

Mreža agencija Eventarchitect obuhvaća urede u više od 20 zemalja poput Njemačke, Nizozemske, Belgije, Češke, Francuske, Mexica, Poljske, Surinama, Maroka, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Indije, Hong Konga, Velike Britanije, Rusije, Južnoafričke republike, Irske, Turske, Ukrajine, Srbije, Crne Gore, Španjolske i Italije.

- Pristupanjem ovoj mreži osiguravamo domaćim kompanijama mogućnost organizacije team buildinga, konferencija ili incentive putovanja na najatraktivnijim lokacijama na svijetu. U posljednje vrijeme, svjetske destinacije poput Maroka, Skandinavije i Južne Amerike postaju sve više izbor direktora za poželjne destinacija za incentive putovanja kako bi na taj način nagradili svoje zaposlenike i poslovne partnere za postignute poslovne rezultate. Ovo je novi korak u našem razvoju i sigurno će omogućiti bolje usluge za sve partnere u Hrvatskoj i regiji, jer ćemo u svakom trenutku biti povezani sa znanjima, iskustvima i tehnologijom koje grupacija Eventarchitect pruža u svim zemljama u kojima je prisutna - istaknula je Jasmina Bilać, direktorica ProConvente. 

19. travanj 2024 16:21