Hrvatska
StoryEditor

Proizvodi Mljekare Šabac temelje se na kvaliteti bez kompromisa

22. Travanj 2020.
Mljekara Šabac
Mljekara Šabac se zahvaljuje što se ponašate odgovorno! Jedna ispravna odluka danas - za bolje sutra svih nas! Cijelim srcem uz Vas!

U vrijeme obilježeno pandemijom virusa COVID-19, svakodnevni život prilagodili smo na najbolji mogući način, s dobrom vjerom da će sve ovo brzo proći i najvažnije - da će solidarnost svih nas pokazati kako možemo biti bolji jedni prema drugima, a to znači i bolji i kvalitetniji ljudi općenito. Upravo zbog toga, Mljekara Šabac želi se zahvaliti svim građanima što se pridržavaju zadanih mjera i ponašaju odgovorno. Jer samo odgovornim ponašanjem možemo doprinijeti boljem sutra - na dobrobit svih nas!

Kao kompanija kojoj je društvena odgovornost jedan od temeljnih principa poslovanja, briga o zdravlju i sigurosti svojih zaposlenika, kupaca i svih poslovnih partnera apsolutni su prioriteti u trenutku kada se cijeli svijet suočava sa ovom izvanrednom situacijom. Iz tog razloga, poduzeli smo niz preventivnih mjera u procesima proizvodnje, prodaje i drugim sferama rada.

Mljekara Šabac ima dugogodišnju tradiciju s više od 70 godina u prerađivanju mlijeka i mliječnih proizvoda koristeći visokokvalitetno mlijeko s domaćih farmi, te se temelji na kvaliteti uz primjenu najviših standarda u proizvodnji. Mljekara postavlja standarde za budućnost u proizvodnji mlijeka i kiselo-mliječnih proizvoda.

Mljekara Šabac prerađuje mlijeko i proizvodi ukusne mliječne proizvode (jogurt, feta, mladi sir, sirni namazi, voćni jogurti itd). Naši dobro poznati brendovi A la kajmak, Sirko, Mediteraneo ali i novi proizvodi nastaju od visoko kvalitetnog mlijeka s domaćih farmi i temelje se na kvaliteti bez kompromisa uz primjenu najviših standarda u proizvodnji (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18000, FSSC 22000, kao i HALAL). Mljekara danas postavlja standarde za budućnost u proizvodnji mlijeka i kiselo-mliječnih proizvoda. S tradicijom dugom 70 godina ova 100 posto domaća mljekara pruža Vam samo provjereno najbolje proizvode za Vas i Vašu obitelj.

20. travanj 2024 04:26