Hrvatska
StoryEditor

Puressentiel Air Spray 41 uništava čak 99,9% virusa i bakterija u zraku

01. Listopad 2021.
Inovacija u osvježivanju zatvorenih prostora jamči pročišćavanje zraka, uništavanje virusa i bakterija te sadrži 100% čista eterična ulja

Dezinfekcija ruku i zatvorenih prostora postala je dio naše svakodnevice. U posljednjih godinu i pol bili smo prisiljeni upotrebljavati različite proizvode za dezinfekciju u svrhu zaštite našeg zdravlja, ali uvjerili smo se i u negativne posljedice prečestoga korištenja agresivnih sredstava: oštećenja kože, pa i radnih površina te često i neugodna 'bolničkog' mirisa. Upravo zato skloniji smo prirodnim proizvodima i sastojcima koji njeguju i štite. Interes za prirodne i ekološki prihvatljive proizvode jača, a samim time potiče se i proizvođače na lansiranje takvih linija i proizvoda koji sadrže prirodnu komponentu. Jedan od njih je i poznati francuski obiteljski laboratorij Puressentiel, koji od svog osnutka 2005. godine njeguje i gradi svoj imidž kao proizvođača biljnih proizvoda koji potiču zdravlje i dobrobit ljudi.

Prvi laboratorij aromaterapije

Puressentiel je prvi laboratorij aromaterapije, a njegovi proizvodi sadrže 100% organska i čista eterična ulja. Ljekovitost prirode i miris eteričnih ulja u svakom Puressentiel proizvodu ono je što će vas privući njegovim preparatima za njegu i dezinfekciju.

Novitet koji ćete obožavati je sprej za pročišćavanje zraka, koji sadrži čak 41 eterično ulje, u trenu uništava 99,99% bakterija i virusa i ostavlja predivan miris polja lavande u vašim domovima, automobilima ili uredskim prostorima. Neugodni mirisi začas nestaju, bakterije i virusi su uklonjeni, a svjež i mirisan zrak ispunjava vas osjećajem zadovoljstva. Puressentiel sprej za pročišćavanje zraka oduševit će vas već pri prvom korištenju!

Puressentiel Purifying Air Spray dolazi u dvije veličine pakiranja, cijena 75 ml je 107,84 kn, a cijena 200 ml je 191,44 kn. Sprej se upotrebljava jednom na dan na način da se dvaput potisne u zrak prostorije koju se želi osvježiti te jedno pakiranje traje dugo.

Čak 41 eterično ulje

Uživajte u svježem i čistom zraku bez udisanja sintetskih kemikalija. Puressentiel Purifying Air Spray s 41 eteričnim uljem upotrebljava se u svim prostorijama: dnevnim boravcima, spavaćim sobama, uredima, radnom prostoru i u toaletima te ostavlja svjež i ugodan miris. Njegova tolerancija klinički je ispitana u bolničkom okružju.

Upotreba: Svakodnevna upotreba kao osvježivač zraka: dva potiska spreja na dan jednom ili dvaput za sobu od oko 12 m2. Raspršite po sobi prema gore. Zrak u zatvorenom prostoru može biti i do 100 puta zagađeniji od zraka na otvorenom (prema Environmental agency 2017, source EPA Indoor Air Quality Tools). Uz viruse i klice svih vrsta, plijesni i gljivice mogu se namnožiti zahvaljujući toplini i vlažnosti, također i prašina.

Iako u prosjeku provodimo dvadeset sati na dan zaključani između četiri zida, studije danas pokazuju izravnu vezu između onečišćenja našeg okoliša i sve češće pojave respiratornih problema ili alergija, općenito popraćenih rinitisom, nelagodom u disanju, iritacijom očiju... i jakim umorom.

Za pročišćeni zrak u zatvorenim prostorima! Bez virusa, bakterija i plijesni

Puressentiel Purifying Air Spray s 41 eteričnim uljem patentirana je formula koja sadrži 41 100% čisto i prirodno eterično ulje. Njegova je učinkovitost znanstveno dokazana na virusima, bakterijama i plijesnima.

• Proizvod koji proizlazi iz aromaterapije botaničkim i biokemijski definiranim eteričnim uljima, EOBBD standard

• Uništava 99,9% bakterija i virusa

• Znanstveno dokazano virucidno, fungicidno i antibakterijsko djelovanje

• Pročišćuje i okrepljuje prostor

• Za svježiji zrak u prostoru

• 100% biljno podrijetlo

Proizvode PURESSENTIEL potražite u ljekarnama i na web-trgovini www.sophia.hr.

25. travanj 2024 14:32