26. veljača 2021.

Rosanda Milatović Skorić imenovana novom direktoricom SAS Adriatic regije

Rosanda Milatović Skorić   

Rosanda Milatović Skorić, u siječnju 2021. godine, imenovana je novom generalnom direktoricom tvrtke SAS, koja se više od četiri desetljeća bavi naprednom analitikom i AI rješenjima. Rosanda će raditi na unapređivanju postojećih partnerskih odnosa s tvrtkama širom regije i daljnjem razvoju poslovanja. Njezino dosadašnje iskustvo i razumijevanje izazova sa kojima s tvrtke suočavaju, doprinijeti će viziji ubrzanog rasta SAS-a. 

- Prethodna godina je bila veoma teška za većinu tvrtki, ali i za vlade u regiji. Digitalna transformacija je postala realnost, a ne dugoročni plan. Vjerujem da će moje iskustvo pomoći našim klijentima da zajedno premostimo postojeće prepreke i da se dalje razvijamo i rastemo. Početkom godine, proširili smo naš tim s osam novih kolega, i uvjerena sam da će SAS i dalje doprinositi razvoju kako privatnog tako i javnog sektora Adriatic regije, primjenom inovativnih rješenja umjetne inteligencije i napredne analitike - rekla je Rosanda Milatović Skorić. 

Rosanda je tijekom prethodnih 13 godina stjecala iskustvo u različitim sektorima IT industrije, od razvoja softvera, implementacije do menadžment savjetovanja u najvećim tvrtkama u regiji iz područja bankarstva i telekomunikacija.

Tvrtka SAS posvećena je digitalnom razvoju regije, omogućavajući organizacijama da uvidom u podatke, klijente i poslovanje, sa sigurnošću donesu pravovremene i dobre odluke podržane AI rješenjima.