Hrvatska
StoryEditor

SAP i b4b u Hrvatskoj se s lokaliziranim rješenjem okreću malim i srednjim tvrtkama

10. Veljača 2021.
Anita Lacmanović

Tvrtke SAP d.o.o. i b4b u srijedu su na online konferenciji najavili da se lokaliziranim SAP-ovim rješenjem Business ByDesing u oblaku okreću i malim i srednjim tvrtkama, što je novost za SAP na hrvatskom tržištu, gdje je do sada nudio rješenja za velike tvrtke i poslovne sustave.

- To rješenje nije novo u SAP-ovom portfelju, jer se već koristi u više od sto zemalja, ali je sada lokalizirano i prilagođeno hrvatskom tržištu za male i srednje tvrtke - naglasila je na konferenciji generalna direktorica SAP-a u Hrvatskoj Anita Lacmanović.

Objasnila je da se uz to rješenje uz ostalo mogu smanjiti troškovi i unaprijediti poslovanje, dodajući i da SAP na tržištu malih i srednjih tvrtki i u Hrvatskoj i u regiji vidi veliki potencijal, te da i u Hrvatskoj zagovaraju rješenja u oblaku ili cloudu, smatrajući da to donosi mnoge prednosti tvrtkama.

Predsjednik Uprave tvrtke b4b Sanjin Katinić objasnio je da je to lokalizirano rješenje osim prijevoda na hrvatski jezik prilagođeno i drugim važnim elementima poslovnog okruženje u Hrvatskoj, pa i primjerice segmentu financija i zakonskom okviru.

Uz njih je na konferenciji bio i direktor tvrtke MPG d.o.o. Joe Bašić, koji je naglasio da im sada kao srednje velikoj tvrtki nakon iznimno teške 2020. treba neko rješenje za kvalitetan uvid u poslovanje i sve procese kako bi donijeli i ispravnije odluke za tvrtku, ali i njezinih 500 zaposlenih te mnoge partnere i klijente na međunarodnom tržištu.

18. travanj 2024 21:33