Hrvatska
StoryEditor

Svi Infobipovi zaposlenici, sadašnji i budući, dobivaju paket dionica

12. Studeni 2021.
Silvio Kutić

Infobip je na vlastitim stranicama objavio kako uvodi ESOP (employee stock option plan) program tzv. “radničkog dioničarstva” za sve zaposlenike kompanije, sadašnje i buduće. Ovaj potez dolazi nakon razdoblja ekspanzije nakon akvizicije američkog davatelja glasovnih usluga Peerless Network, američke tvrtke za razmjenu poruka OpenMarket, franšize Shift Conference i pružatelja usluge SMS vatrozida Anam, što je sve označilo važne prekretnice u putanji rasta tvrtke.

Zaposlenici kompanije koji trenutno nisu dio ESOP plana bit će automatski upisani. To uključuje ljude na svim razinama u svim uredima diljem svijeta. Opcije dionica bit će dostupne za oko 2500 dodatnih članova tima, dok će se svi budući novi zaposlenici automatski kvalificirati, poručuju iz Infobip-a.

ESOP je veoma važna inicijativa koja nagrađuje zaposlenike za njihov doprinos evoluciji tvrtke kroz kompenzaciju koja seže dalje od njihovih plaća – rekao je izvršni direktor Infobipa Silvio Kutić.

Dodao je kako mu je čast i privilegija doći do točke u kojoj je moguće učiniti sve osoblje dijelom Infobip priče

 Već smo pokrenuli ovu politiku prije nekoliko godina i proširili ESOP na pojedince koji su bili ključni partneri na našem putu, ali sada smo to učinili univerzalnom pogodnošću – dodao je Kutić i zaključio kako su sada kao organizacija u sljedećoj fazi eksponencijalne putanje rasta.

26. travanj 2024 20:06