Hrvatska
StoryEditor

Tesla traži osobu koja će na hrvatsko tržište dovesti još punjača za njihova vozila

04. Listopad 2021.

Premda u Hrvatskoj postoji tek 10 Teslinih 'superchargera' u Hrvatskoj, jedan je na istoku u Slavonskom Brodu, tri u Zagrebu i okolici i svega pet njih na Srednjem i Južnom Jadranu, američki proizvođač električnih vozila objavio je na LinkedInu oglas za posao u kojem traže osobu koja će na hrvatsko tržište dovesti još punjača za Teslina vozila.

Tesla prepoznaje da je dostupnost rješenja za brzo i efikasno punjenje vozila ključ za prelazak na električni pogon, stoga ta kompanija, stoji u oglasu, preuzima vodeću ulogu u izgradnji paneuropske mreže punjača za putnike namjernike i vozače Tesle od Norkapa do Portugala, od Irske do Hrvatske.

– Nama u Tesli iznimno je važno da je punjenje naših vozila pouzdano i besprijekorno za sve vlasnike Tesle, kako sadašnje tako i buduće. Kako bismo korisnicima pružili besprijekorno iskustvo, neprestano razvijamo Teslinu mrežu za punjenje i proširujemo postojeća mjesta za 'superchargere'. Kako bi to nastavili činiti tražimo mjesta za punjače na autocestama, na samim odredištima, u blizini kuća i radnih mjesta vlasnika Tesla vozila – stoji u oglasu.

Tesla tako, navodi se dalje, traži izvrsnog projektanta koji može autonomno upravljati svim fazama postavljanja punjača Tesle, a koje uključuju pronalazak idealnog mjesta za punjače, ishođenje svih potrebnih dozvola, suradnju s lokalnim vlastima, operaterima strujne mreže i drugim partnerima, sve do samog otvaranja punjača za Tesla vozače i njihovog idealnog korisničkog iskustva.

– Idealan kandidat neumorno će stvarati mogućnosti, prilagođavati se vanjskim čimbenicima i unutarnjim smjernicama, upravljat će sa više projekata odjednom te graditi i njegovati poslovne odnose kako unutar, tako i van kompanije – stoji u oglasu u kojem stoji kako će osim Hrvatske, idealni kandidat pokrivati i Italiju, Sloveniju i Grčku.

17. travanj 2024 11:45