Hrvatska
StoryEditor

Tko će biti menadžer godine 2021.?

03. Veljača 2022.
izbor menadžera godine

Počevši još daleke 1992. godine adžera iHrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika  HUM - CROMA organizira izbor menadžera godine. To je jedno od najstarijih natjecanja poslovnog karaktera u Republici Hrvatskoj a ove se godine održava pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika RH te supokroviteljstvom Vlade RH i Grada Zagreba, u utorak, 8. veljače 2022.u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu, od 11.00 do 13.15 sati.

Ove godine će se uz dodjelu nagrada, održat će se i panel diskusija na temu 'Održivi leadership u doba pandemije' na kojoj će sudjelovati posebni savjetnik predsjednika RH za ekonomiju, izv.prof. dr. sc. Velibor Mačkić, ministar gospodarstva i održivog razvoja, dr.sc. Tomislav Ćorić, predsjednik Uprave PBZ-a, g. Dinko Lucić te vlasnik i direktor Klinike Svjetlost, prof.dr.sc. Nikica Gabrić.

Ovo natjecanje ističe važnost i uspješnost kvalitetnog menadžmenta te prepoznaje trud, rad i utjecaj pojedinaca na razvoj određenog poduzeća, ali i na ukupno hrvatsko gospodarstvo. Stručni žiri predlaže finaliste, a upravni odbor potvrđuje dobitnike ove prestižne nagrade na temelju financijskih pokazatelja poslovanja poduzeća, sadržaja i kontinuiteta profesionalnih biografija, opredijeljenosti za DOP, kao i drugih elemenata poduzetničke izvrsnosti.

Dodjela ravnopravnih nagrada podijeljena je u više kategorija: velika, srednja i mala poduzeća, inozemna poduzeća, najuspješniji projekt menadžer, nagrada za uzorno izgrađen sustav korporativnog upravljanja i DOP, nagrada za najuspješnijeg mladog menadžera te nagrada za životno djelo.

Zbog epidemiološke situacije i sukladno ograničenjima održavanja javnih skupova, ovogodišnja dodjela nagrada održat će se u nazočnosti laureata, članova stručnog žirija i Upravnog odbora HUM-CROMA-e, dok će praćenje događaja za sve zainteresirane biti dostupno putem prijenosa uživo na linku Croma - Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika - YouTube 

03. svibanj 2024 10:13