Hrvatska
StoryEditor

Tko je najbolji u korisničkom iskustvu u Hrvatskoj?

12. Travanj 2021.

S ciljem podizanja svijesti o važnosti vrhunskog korisničkog iskustva i njegovom utjecaju na uspješnost kompanija već šestu godinu za redom u organizaciji CX portala dodjeljuje se Nagrada najboljim pojedincima i timovima.

Nagrada se dodjeljuje u šest kategorija: Najbolji kontaktni centar do 30 radnih mjesta, Najbolji kontaktni centar s 31 i više radnih mjesta, Najbolji voditelj tima, Najbolji djelatnik, Najbolji timski duh te Najbolje korisničko iskustvo.

- Pokretanjem Godišnje nagrade CX.hr portala željeli smo ukazati na važnost kontaktnih centara kao centralnog mjesta komunikacije s korisnicima te odati priznanje najboljim timovima i pojedincima. Jedina smo institucija koja sustavno brine o razvoju struke i popularizaciji rada u kontaktnim centrima te pružanju vrhunskog korisničkog iskustva. Veseli nas vidjeti da i kompanije prepoznaju važnost nagrade te sudjeluju u našoj misiji osnaživanja industrije što dokazuje i sve veći broj prijava iz godine u godinu - istaknula je Damirka Pongračić, inicijatorica Nagrade i savjetnica za kontaktne centre.

O pobjednicima odlučuje stručna komisija, sastavljena od pet članova koji su vrhunski stručnjaci u području CX-a, HR-a i kontaktnih centara:

  • Damirka Pongračić, savjetnica za kontaktne centre i predsjednica komisije 
  • Branka Šagovac,  voditeljica poslova kontaktnog centra u HT Produkciji d.o.o.
  • Katarina Pranjić, direktorica tvrtke Radilica d.o.o. i konzultantica za korisničko iskustvo
  • Alen Gojčeta, osnivač Predikt.HR-a i konzultant
  • Aco Momčilović, osnivač FutureHR-a i konzultant

- S obzirom na situaciju s pandemijom porasla je potreba za komunikaciju i rješavanje većeg broja korisničkih upita na daljinu. Ove godine želimo posebno istaknuti kompanije i timove koji su svojom brzom prilagodbom novonastalim okolnostima uspjeli zadržati vrhunsku razinu korisničkog iskustva i kvalitete usluge. Važno je podsjetiti se da su djelatnici okosnica pružanja kvalitetne usluge te ćemo jedino kontinuiranom podrškom kroz edukaciju i razvoj potaknuti njihovu motivaciju i dati vjetar u leđa za daljnji razvoj i postizanje rezultata - izjavila je Katarina Pranjić, direktorica tvrtke radilica d.o.o. i konzultantica za korisničko iskustvo.

Svečana dodjela Nagrada će se održati 5. svibnja 2021. u sklopu MeetUP-a, a imena pobjednika bit će objavljena na www.cx.hr.

20. travanj 2024 06:44